Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein seuraavaan lippulaivaan tuplakamera – lisäksi erillinen Delux-versio?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei P8

Huawei P8

Huawein P8-lippulaivapuhelimen seuraajaa ei ole vielä julkistettu, mutta tämä ei tietenkään estä tietovuotoja alkamasta. Uusi vuotokuva vihjaa, että P9 saapuu markkinoille tuplakameralla varustettuna.

@OnLeaks-nimellä tunnettu vuotolähde Steve Hemmerstoffer on aktivoitunut selvästi @evleaksin toiminnan vähenemisen jälkeen. Uusimmassa julkaisussaan Hemmerstoffer esittelee kuvaa, jossa näkyy oletetusti Huawei P9:lle kuuluvia kameraliuskoja.

Liuskoissa näkyy selvästi paikat kahdelle vierekkäiselle takakameralle. Kameroiden oikealla puolella sijaitsevat aukot taas ovat todennäköisesti LED-salamavalolle ja tarkennuslaserille.

Lisäksi liuskoihin on selkeästi painettu nimet LTE ja Delux. Nämä vaikuttavat olevan kahden suunnitellun mallin nimet. LTE tarkoittaa luonnollisesti 4G-yhteyksiä, mutta muuten nimien merkitykset ja mallien erot jäävät epäselviksi.

Kyseessä on varhainen tietovuoto, jonka anti kannattaa ottaa vastaan varauksella. Vaikka tiedot pitäisivät juuri nyt paikkansa, voivat kamerasuunnitelmat tai mallinimet muuttua ennen julkaisua. Tiedot tarkentuvat varmasti vuodenvaihteen lähestyessä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut