Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suunto kasvattaa mobiilitoimintaansa – uusia työpaikkoja Suomeen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suunto logoUrheilukelloista ja muista varusteista tunnettu Suunto on ilmoittanut kasvattavansa toimintaansa Suomessa. Yhtiö haluaa erityisesti panostaa alati enemmän kysyntää herättäviin mobiilituotteisiin. Tuloksena on uusi osaamisyksikkö ja useita työpaikkoja.

Suunto avaa Tampereelle uuden yksikön, jonka osaaminen suunnataan nimenomaan mobiilisovellusten kehittämiseen. Viime aikoina mobiilisovellusten merkitys Suunnon palvelutarjonnassa on kasvanut tuntuvasti. ”Mobiilisovellukset ja -ratkaisut ovat merkittävässä osassa Suunnon tulevaisuuden asiakaskokemusta, ja nyt avattava yksikkö tukee osaltaan tätä kehitystä”, kertoo Suunnon toimitusjohtaja Mikko Moilanen.

Uuden yksikön myötä tarvitaan luonnollisesti lisää työntekijöitä. ”Käynnistämme välittömästi sekä Android- että iOS-osaajien rekrytoinnin uuteen yksikköömme, ja syksyn kuluessa tavoitteenamme on kasvattaa yksikön kokoa noin kymmeneen henkeen”, selittää Sami Männistö, joka toimii uuden osaamiskeskuksen vetäjänä.

Uudistukset tulevat näkymään myös asiakkaille. Suunnon mukaan luvassa on kehittyviä ja käyttäjäkokemusta parantavia mobiilisovelluksia. Uudistuvat digitaaliset palvelut suunnitellaan ja kehitetään yhteistyössä Amer Sportsin muiden digitaalisten palvelujen ja sovellusten kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut