Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko tämä kuva otettu tulevalla huippu-Lumialla?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vuotokuvassa väitetyn Lumia 950:n prototyyppi.

Vuotokuvassa väitetyn Lumia 950:n prototyyppi.

Microsoftilta odotetaan kuumeisesti Windows 10 Mobilen virallista versiota ja samalla uusia huippu-Lumioita. Tulevien laitteiden tekniset ominaisuudet ovat jo pitkälti vuotaneet verkkoon, mutta vuotokuvia ei ole vielä juurikaan tullut. Ricciolo -niminen käyttäjä on julkaissut Twitterissä uuden kuvan, joka on hänen mukaansa otettu julkistamattomalla Windows 10 Mobile -laitteella – mahdollisesti Lumia 950:lla tai 950 XL:llä.

Itse kuva ei juurikaan mitään paljasta, mutta Ricciolo mainitsee twiitissään, että laitteessa on paranneltu optinen kuvanvakain. Lumioiden optiset kuvanvakaimet ovat saaneet verkossa laajalti kiitosta, joten jotain hyvää on luultavasti tulossa. Käyttäjä kuitenkin muistuttaa, että puhelimen laiteohjelmisto on vielä kaukana lopullisesta, joten kuvanlaatua ei kannata ainakaan vielä täysin teilata.

Astetta kookkaampi ja tehokkaampi Lumia 950 XL pakkaisi sisäänsä 5,7 tuuman QHD-näytön, Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin, kolme gigatavua käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa sekä 20 ja viiden megapikselin kamerat.

Lumia 950:ssa olisi 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa sekä 20 ja viiden megapikselin kamerat.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut