Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta tulossa puhelin kaareutuvalla näytöllä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Väitetty Huawei Mate7 Plus vuotokuvassa

Väitetty Huawei Mate7 Plus vuotokuvassa

Huaweilta odotetaan kahta uutta puhelinta lyhyen ajan sisään. Ensimmäinen, ”uskomaton” Honor 7i esiteltäisiin 20. päivä ja Huawei Mate7 Plus näkisi päivänvalon syyskuun alussa IFA-messuilla, Saksassa. GizChinalle on lähetetty vuotokuva, jossa on ainakin vuotajan mukaan Huawei Mate7 Plus.

Kuva ei paljasta koko laitetta, vaan ainoastaan puhelimen ylälaidan. Sieltä löytyisi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, luukku SIM-kortille tai muistikortille ja aukko luultavasti mikrofonia varten.

Mielenkiinto kuvassa kuitenkin kiinnittyy näytön kaarevaan muotoon. Näyttö kaareutuu galaxy S6 edgen tyyliin molemmille reunoille – Huawein laitteessa kuitenkin näyttö kaareutuu huomattavasti loivemmin. Kuvan perusteella näytönreunukset ovat lähes olemattomat.

Väitetyn Huawei Mate7 Plussan tekniset ominaisuudet ovat vielä hämärän peitossa. Jos laite kuitenkin esitellään jo IFA-messuilla, lähiviikkojen aikana uusia huhuja tulee luultavasti vielä lisää.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut