Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 2 paljastuu vuotokuvissa vain tunteja ennen julkaisua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 2OnePlus 2 -puhelimen virallinen esittely tapahtuu varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa, reilun yhdeksän tunnin kuluttua tämän artikkelin kirjoittamisesta. Puhelin livahti silti jo esille kaikessa komeudessaan Android Centralin keskustelupalstalla.

OnePlus 2

Käyttäjätunnuksella chinaleakking liikkuva käyttäjä sanoo saaneensa haltuunsa uuden OnePlus 2:n ja esittelee sitä eri kuvakulmista. Kuvissa näkyvät muun muassa alaosan USB Type-C -liitäntä ja kaiuttimien aukot, sormenjälkitunnistimella varustettu kotinäppäin, sivuille sijoitetut äänenvoimakkuuspainikkeet, irroitettava takakuori ja sen takaa paljastuva kahden SIM-kortin kehys sekä laitteen yksinkertainen muotoilu.

OnePlus 2

Chinaleakking mainitsee myös mietteitään laitteesta ja sanoo laitteen häviävän ulkonäössä edeltäjälleen, minkä lisäksi OxygenOS-käyttöjärjestelmä saa moitteita. Työnlaatu saa kehuja, samoin optisella kuvanvakaimella varustettu takakamera, kun taas sormenjälkitunnistimen sanotaan toimivan välttävästi.

OnePlus 2

OnePlus 2:n virallinen esittely tapahtuu erikoisesti 360 asteen virtuaalitodellisuuslähetyksenä. Lähetys on katsottavissa myös perinteisessä videomuodossa, mutta täysi riemu irtoaa virtuaalitodellisuuslasien avulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi