Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaikkien aikojen kovin Nexus-puhelin tulossa Kiinasta?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nexus 6

Nexus 6

Huhujen mukaan tänä vuonna nähtäisiin peräti kaksi uutta Nexus-puhelinta, ja valmistajiksi on huhuttu Huaweita sekä LG:tä. Uudet juorut kertovat, että Huaweilta on tulossa kovan luokan laite.

Uuden vuodon takana on pitkän linjan vuotaja Evan Blass, joka Twitterissä valotti muutamia Huawein valmistaman Nexus-laitteen teknisiä ominaisuuksia. Blassin mukaan kiinalaisvalmistajalta on tulossa metallirunkoinen puhelin 5,7-tuumaisella QHD-tarkkuuden (2540 x 1440 pikseliä) näytöllä, sormenjälkitunnistimella ja Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä. Loppuvuodesta julkaistava 820 on Qualcommin seuraavan sukupolven piireistä tehokkain. Myöskään sormenjälkitunnistin ei tule yllätyksenä, sillä yhdessä Nexus-puhelimen kanssa julkaistava Android M -käyttöjärjestelmä sisältää natiivituen sormenjälkitunnistimille.

Uusi vuoto täsmää aiempien huhujen kanssa. Jo keväällä huhuttiin, että Huawei valmistaisi tänä vuonna isomman Nexus-puhelimen ja LG pienemmän mallin. Raportoimme eilen vuodosta, jonka mukaan LG:n Nexus-puhelin sisältää ilmeisen tehokkaan suorittimen, sillä se täräytti tauluun hurjan pistemäärän AnTuTu-testisovelluksessa. Uusia malleja ei kuitenkaan kannata vielä odotella, sillä julkaisut todennäköisesti tapahtuvat vasta syksyllä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut