Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Nexus 5 täräytti hurjan tuloksen suorituskykytestissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vielä julkaisematon Nexus 5 (2015) täräytti hurjat lukemat suorituskykymittauksessa.

Vielä julkaisematon Nexus 5 (2015) täräytti hurjat lukemat suorituskykymittauksessa.

Kevään ja alkukesän mittaan on huhuttu, että tänä vuonna nähtäisiin peräti kaksi uutta Nexus-puhelinta, ja että niiden valmistajat olisivat Huawei sekä LG. LG valmisti myös vuonna 2013 esitellyn Nexus 5:n, ja nyt vuotanut kuvakaappaus juoruaa, että yhtiö olisi tekemässä uuden Nexus 5:n. Vuotokuvan perusteella tulossa on todella tehokas Android-puhelin.

Uusi malli, Nexus 5 (2015) on täräyttänyt AnTuTu 5 -testisovelluksessa hurjan tuloksen 85 530 pistettä. Järjestelmäpiirin suorituskykyä mittaavan AnTuTu-sovelluksen tulos on varsin vakuuttava, sillä se päihittää esimerkiksi Samsungin tehokkaan Galaxy S6 -mallin 20 000 pisteellä. Vuodosta uutisoinut GSM Arena kuvaileekin Nexus 5:n tulosta suorastaan naurettavan korkeaksi. Sen mukaan korkea pistemäärä saattaisi olla Qualcommin seuraavan sukupolven järjestelmäpiirin, Snapdragon 820:n aikaansaannos. Qualcommin uutta piiriä voidaan odotella loppuvuodesta virallisesti ilmestyväksi.

Uuden Nexus-puhelimen mallinimi, Nexus 5, viittaisi siihen suuntaan, että laitteessa on noin 5-tuumainen näyttö. Mielenkiintoista on, että AnTuTun mukaan näytön tarkkuus olisi ”vain” 1920 x 1080 pikseliä, eli Full HD -tasoa. Ilmeisesti Googlella katsotaan, ettei 5-tuumainen näyttö tarvitse enempää pikseleitä, vaikka viimevuotisen Nexus 6:n 5,96-tuumaisessa näytössä tarkkuus olikin korkeampi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Duffeldof

  Toivottavasti tekevät Nexus 5 kokosen kapulan (FullHD reso ihan riittävä) paremmalla prossulla, isommilla muisteilla ja paremalla kameralla. Isompi akkukin plussaa. Sitten vaikka Nexus 6 seuraaja jossa on sitte 2k näytöt, kaikki herkut ja hintalappu sen mukainen.

 2. Eskotar

  FullHD resoluutio on just hyvä. Ei mitään järkeä käyttää tuosta isompaa resoa, akkukesto ja valovaoima vaan kärsisivät muuten.

 3. OstoonMennee

  Eiköhän tuo ostoon mene, jos hinta on kohdillaan ja huhut pitävät paikkansa edes suunnilleen. Parempaa kokonaisuutta saa hakea, tuskin löytää. Ohjelmistopuolikin on uusinta ja parasta mitä androideissa on tarjolla.

 4. hablaaja

  Tulin,

Tuoreimmat jutut