Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen tuleva iPhone 6s tukee todella nopeita verkkoyhteyksiä? Voidaan saavuttaa jopa 300 megabitin latausnopeuksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple iPhone 6s

Syksy lähestyy ja niin lähestyy myös Applen vuotuinen julkistustilaisuus, jossa nähdään uudet iPhone-älypuhelimet. Tulevan iPhonen metallirungosta vuoti hiljattain kuvia ja nyt 9to5mac uutisoi sen sisukaluista, joista verkkosivusto sai käsiinsä vuotokuvan.

Vuotokuvasta selviää iPhone 6s:n LTE-modeemi. Kyseessä on Qualcommin valmistama MDM9635M1 -modeemi, joka tukee todella nopeita verkkoyhteyksiä. Uusi 20 nanometrin teknologialla valmistettu modeemi on aiempaa pienempi, vähävirtaisempi ja viileämpi. Se tukee LTE Category 6 -verkkoyhteyttä, jolla voidaan saavuttaa jopa 300 megabitin latausnopeuksia. Toiseen suuntaan tiedostot siirtyvät parhaimmillaan 50 megabitin sekuntinopeudella.

Monien valmistajien huippupuhelimissa on jo tuki erittäin nopeille verkkoyhteyksille, mutta kyseisiä verkkoja on vielä toistaiseksi melko vähän. Kyseinen modeemi tukee myös luonnollisesti muita verkkoyhteyksiä kuten GSM- ja 3G-verkkoja.

Huhujen mukaan Applen tulevat iPhonet ovat jo menneet tuotantoon, mutta julkistukseen on vielä pari kuukautta. Kyseessä voi olla ensimmäiset kokeiluerät ja todellinen massatuotanto aloitetaan myöhemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Kyseessä on Qualcommin valmistama MDM9635M1 -modeemi,joka tukee todella nopeita verkkoyhteyksiä.Uusi 20 nanometrin teknologialla valmistettu modeemi on aiempaa pienempi,vähävirtaisempi ja viileämpi.Se tukee LTE Category 6 -verkkoyhteyttä,jolla voidaan saavuttaa jopa 300 megabitin latausnopeuksia.Toiseen suuntaan tiedostot siirtyvät parhaimmillaan 50 megabitin sekuntinopeudella.

  -Millainen modeemi mahtaa Samsung Galaxy S6/S6 Edge malleissa olla?.

  • LaDeX

   En tiedä mikä modeemi mutta LTE Cat. 6 300Mbps tukee.

 2. Juhannuspukki

  Saunis ei taida tukea puoltakaan tästä nopeudesta eli sinänsä aivan sama.

 3. Että semmosta

  Onhan se hyvä että puhelimiin tulee mahdollisuus suurempiin nopeuksiin, mutta tuohon nopeuteen pääsee vaan todella optimaalisissa olosuhteissa. Parempi on tuo että kuluttaa vähemmän virtaa, siitä on huomattavasti enemmän hyötyä.

 4. Peter

  Miksi on uutisen arvoista, että Applekin pääsee kilpailijoidensa kanssa yhteyksissä samalle tasolle? Ennemminkin voisi kysyä, miksei näin ole ollut jo aikaisemmin. Samsung, LG ja Huawei ainakin ovat jo viimevuonna tuoneet LTE Cat 6 laitteita markkinoille..

  • LaDeX

   Koska kun Apple tuo jonkin vanhan asian vihdoin omiin laitteisiinsa on se innovaatio ;) Kun muut tuovat pari vuotta aiemmin niin omenakäyttäjät tuhisee että turhaa paskaa tollanen.

Tuoreimmat jutut