Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nolo moka sähköpostissa? Nyt voit perua lähetyksen Gmailissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Gmail

Gmail

Gmail on ottanut virallisesti käyttöön uuden ominaisuuden, jota monet käyttäjät ovat varmasti kaivanneet. Palvelussa voi nimittäin kumota tarvittaessa viestin lähetyksen.

Lähetyksen peruuttaminen on jo hyvän tovin ollut käytössä uusien toimintojen testaamiseen tarkoitetussa Gmail Labsissa. Ominaisuus lisättiin myös tässä kuussa Googlen Inbox by Gmail -sovellukseen.

Nyt Google on kuitenkin ilmoittanut, että toiminto tuodaan viralliseen Gmail-verkkopalveluun. Käytännössä viestiä pidätellään joitakin sekunteja lähetyksen jälkeen, mikä antaa käyttäjälle aikaa esimerkiksi huomata unohtunut liite tai tulla muuten vain katumapäälle. Peruutusikkunan pituudeksi tarjotaan muutamia vaihtoehtoja viidestä sekunnista 30 sekuntiin asti. Ominaisuuden saat käyttöön Gmailin asetuksista Yleiset-välilehdeltä kohdasta ”Kumoa lähettäminen”.

Toistaiseksi lähetyksen kumoaminen ei ole mahdollista varsinaisessa Gmail-mobiilisovelluksessa. Todennäköistä kuitenkin on, että toiminto löytää tiensä myös tähän sovellukseen ajan kuluessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi