Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vaihda Androidista iPhoneen helposti – tätä Apple ei maininnut

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen.

Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen.

Apple esitteli tänään pitkän listan uusia ominaisuuksia sen mobiililaitteiden iOS 9 -käyttöjärjestelmässä, mutta yksi erikoisuus ei esittelytilaisuudessa noussut esiin. Applen omilta verkkosivuilta nimittäin löytyy mainitsematta jäänyt toiminto, joka iOS 9:n mukana on tulossa. Se on mahdollisuus siirtää tietoa Android-laitteesta iOS-laitteeseen helposti yhden sovelluksen turvin.

Move to iOS on sovellus, jonka turvin voi siirtää Android-laitteesta iOS-laitteeseen muun muassa yhteystiedot, viestihistorian, kuvat ja videot, selaimen kirjanmerkit, sähköpostien tilitiedot, kalenterimerkinnät, taustakuvat ja kopiosuojaamattomat musiikit ja e-kirjat. Lisäksi sovellus auttaa hakemaan tuttuja sovelluksia uudelle laitteelle. Se tarjoaa suoraan latausmahdollisuuksia kaikille niille maksuttomille sovelluksille, joista löytyy sekä Android- että iOS-versiot, kun taas Android-laitteelle asennettujen maksullisten sovellusten iOS-versiot lisätään App Storen toivelistalle, josta niitä voi halutessaan helposti ostaa.

Move to iOS -sovellus julkaistaan todennäköisesti syksyllä samoihin aikoihin, kuin Apple julkaisee virallisen version iOS 9:stä. Toiminto on erityisen kätevä siinä vaiheessa, kun iOS 9:n rinnalla syksyllä julkaistaneen jälleen uudet iPhone-mallit, jolloin Androidista uusiin iPhoneihin vaihtavat voivat tehdä vaihdoksen aiempaa helpommin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut