Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen älykoti rakentuu Apple TV:n ympärille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

apple homekitApple järjestää vuosittaisen WWDC-kehittäjäkonferenssinsa ensi viikolla San Franciscossa ja odotukset tapahtuman suhteen alkavat olla korkealla. Tapahtumassa tullaan ensimmäistä kertaa julkisesti esittelemään myöhemmin tänä vuonna julkaistavat iOS:n ja OS X:n uudet versiot. Yksi mielenkiinnon kohde on ollut myös Applen älykotialusta HomeKit, josta odotetaan lisätietoa.

Ensimmäisten HomeKitin kanssa yhteensopivien laitteiden on määrä ilmestyä markkinoille tämän kuun aikana, ja niinpä ensi viikon WWDC toimisi erinomaisena mahdollisuutena esitellä järjestelmää. Applen hiljattain päivittämä tukisivu vahvistaa nyt, että HomeKitin etäohjaus kodin ulkopuolelta tulee toimimaan Apple TV -mediatoistimen kautta. HomeKit-yhteensopivia laitteita voi kotona ohjata iOS 8.1:llä tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä toimivalla iPhonella, iPadillä tai iPod Touchilla, mutta joitain laitteita voidaan ohjata myös etänä, kodin ulkopuolelta. Tällöin niiden ohjaaminen tapahtuu iOS-laitteen ja Apple TV:n kautta. Applen mukaan käytössä pitää olla Apple TV:n kolmannen sukupolven versio tai uudempi, ja laitteessa pitää olla käyttöjärjestelmä 7.0 tai uudempi.

Tällä hetkellä myynnissä oleva Apple TV on juuri kolmatta sukupolvea, ja Applen on huhuttu esittelevän uuden version mediatoistimesta ensi viikon WWDC:ssä. Tukisivuston maininta ”kolmas sukupolvi tai uudempi” viittaakin vahvasti siihen suuntaan, että uusi laite on ilmestymässä lähiaikoina. HomeKit-ohjauksen lisäksi uuden Apple TV:n huhutaan tuovan tullessaan myös sovelluskaupan ja mahdollisuuden asentaa siihen kolmannen osapuolen sovelluksia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut