Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus: MixRadio

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

MixRadioMixRadio on ollut saatavilla jo pitkään Windows Phonelle, kun Nokia toi sen niille. Matkapuhelintoiminnan, ja myös MixRadion, siirryttyä Microsoftille tuli MixRadiosta kauppatavaraa, kun yhtiö ei tarvinnut Xbox Musicin lisäksi toista musiikkipalvelua. Nykyään japanilainen LINE omistaa MixRadion ja yhtiö toi hiljattain palvelunsa myös Androidille ja iOS:lle.

LINEn MixRadio on suosittu musiikkipalvelu. Sen kautta käyttäjä voi kuunnella erilaisia valmiita radiokanavia mielensä mukaan. Tarjolla on eri musiikkityyleittäin tehtyjä radiokanavia. Rock-osion alla on esimerkiksi Suomirock-, Rock Klassikot- ja Jykevät Kitarariffit -kanavat. Kanavia löytyy myös kategorioittain. Esimerkkejä niistä ovat vaikkapa treenikanavat, kotimaiset ja kuunnelluimmat. 

Kuvakaappauksia MixRadion Android-versiosta

Kuvakaappauksia MixRadion Android-versiosta

Käyttäjä voi myös halutessaan tehdä omia kanavia. Käyttäjä voi lisäillä omaan kanavaan eri artisteja, joiden musiikkia kanavalla soi. MixRadio kerää myös tietoja kuuntelemastasi musiikista. Se tarkkailee, mitä musiikkia kuuntelet, mitkä kappaleet hyppäät yli ja annatko kappaleelle peukun ylöspäin vai alaspäin. Näiden avulla se tekee käyttäjälle oman personoidun kanavan, josta kuulee omiin mieltymyksiin sopivaa musiikkia.

Kanavia voi halutessaan ladata puhelimeensa, jotta musiikkia voi kuunnella ilman verkkoyhteyttä. Käyttäjä voi maksimissaan hypätä kuuden kappaleen yli tunnissa.

Kuvakaappauksia MixRadion Windows Phone -versiosta

Kuvakaappauksia MixRadion Windows Phone -versiosta

Windows Phonen MixRadio sovellukseen ei ole pakko kirjautua, vaan se toimii ilman rekisteröitymistä. Android-versioon, ja luultavasti myös iOS-versioon, käyttäjien täytyy kirjautua sisään esimerkiksi Facebook- tai Microsoft-tunnuksilla. Käyttäjä voi tarvittaessa myös rekisteröityä MixRadioon.

MixRadion voi ladata ilmaiseksi iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Playsta. Lumioille MixRadio löytyy esiasennettuna. Jos sitä ei kuitenkaan Lumiassasi ole, voit ladata sen Windows Phonen sovelluskaupasta. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kari

    Mielestäni ihan OK sovellus, hyvä lisä muiden musiikkipalveluiden rinnalle. Itse kokeilin aikoinani about 3vuotta sitten WP-puhelimella ja silloin sai skipata muistaakseni muutaman kappaleen tietyssä ajassa. Nyt näytti Android-versio antavan skipata kappaleita rajattomasti, eli ilmeisesti palvelua on muutettu parempaan suuntaan. Mitään ostettavaa fiitseriä ei näytä olevan.

Tuoreimmat jutut