Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Galaxy A-sarja sai Lollipop-päivityksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Google julkaisi Android 5.0 Lollipopin jo viime vuonna. Samsung on pikku hiljaa päivittänyt puhelimiaan ja nyt vuorossa oli Galaxy A-sarja. Google esitteli eilen uutta Android M -käyttöjärjestelmää.

Yhtiön Galaxy A-sarja on tunnettu metallisesta rakenteestaan. Suomessa myydään niin Galaxy A3-, Galaxy A5- kuin Galaxy A7 -älypuhelimia. Ensimmäisenä Lollipop-päivityksen sai Galaxy A3, jonka jälkeen sen sai Galaxy A7. Nyt SamMobile uutisoi, että Lollipop-päivitys on tullut saataville myös Galaxy A5 -älypuhelimelle.

Uusi Android 5.0.2 Lollipop -päivitys tuo tullessaan hieman uudistetun käyttöliittymän. Se on muuttunut Googlen Material Designin mukaiseksi. Ilmoitus- ja asetusvalikot ovat muuttuneet ja ilmoitukset ovat saapuneet myös lukitusnäytölle. Samsungin mukaan päivityksen mukana laitteen suorituskyky kasvaa ja virrankulutus vähenee.

Päivitys saapuu Over-The-Air -päivityksenä, joten käyttäjät voivat ladata sen suoraan puhelimeen Wi-Fi- tai datayhteyden kautta. SamMobile kertoo, että Galaxy A5:n päivitys on havaittu Puolassa, joten saapunee se Suomeenkin pian. Päivitysten aikataulut vaihtelevat alueittain, joten päivitykset saapuvat eri laitteille hiljalleen.

Ovatko lukijamme jo saaneet uusia päivityksiä? Kerro kokemuksia kommenteissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. phablet

  Vieläkun tulis joskus note sarjallekin. Kestää sampalla päivitykset turhan kauan…

  • eetulii

   Mulla ainakin on note 4:lla. Ja on todella hyvä!

   • phablet

    No kolmoseen ei oo vielä kuulunut…

    • Korppu

     No nyt on ainakin Saunalahdella Lollipoppi tarjolla Note 3 omistajille.

 2. Verneri

  Ei ole kyllä vielä samsung galaxy a3 saatavilla

 3. Arjatuula

  Galaxy s 4 ei kaikilta osin enää toimi päivityksen jälkeen. Eli googlen sovellukset esim play shop ei toimi. Voiko niitä korjailla itse, kun lähetys samsungille vie n. 2 viikkoa eikä ole varapuhelinta.

 4. odottava

  millonkohan tää päivitys olisi saatavilla A7:aan?

  • what

   Ei varmaan ikinä.. a

 5. Verneri

  Niin tai a kolmosee

 6. what

  Nii onhan tähän A7 ootettu tätä päivitystä jo jonku aikaa.. ei ensimmäistäkään järjestelmäpäivitystä ja ollaan jo kuitenki syyskuussa menossa.

Tuoreimmat jutut