Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nexus-puhelimet LG:ltä ja Huaweilta jälleen huhuissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG:n valmistama Nexus 5 punaisena

LG:n valmistama Nexus 5 punaisena

Motorolan valmistama Google Nexus 6 -puhelin ehti vasta reilu kuukausi sitten Suomessa Googlen myyntilistoille, mutta uutta Nexus-mallia huhutaan jo. Tällä viikolla on jälleen saatu vahvistusta huhuille, joiden mukaan tänä vuonna nähtäisiin peräti kaksi uutta Nexus-puhelinta, ja niiden valmistajat olisivat kiinalainen Huawei ja korealainen LG.

Alkujaan jo helmikuussa huhuttiin, että Huawei olisi kehittämässä pienempää ja edullisempaa Nexus-mallia, kun taas LG:ltä olisi tulossa iso huippumalli. Nyt roolit ovat kuitenkin vaihtuneet. Viime viikolla kerroimme, kuinka Huawein Nexus-puhelimen huhutaan olevan iso, 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu tehomalli. Tämä huhu saa pönkitystä Android Police -sivuston perustaja Artem Russakovskiilta, jonka lähteiden mukaan Huawei todella olisi tekemässä isoa Nexus-puhelinta, ja LG sen sijaan olisi tekemässä pienempää, 5,2-tuumaisella näytöllä varustettua puhelinta. LG oli valmistajana myös Googlen Nexus 4- ja Nexus 5 -puhelimille.

Tämän tarkempia tietoja ei LG:n mahdollisesta uudesta Nexus-puhelimesta ole vielä valunut, ja näihinkin huhuihin kannattaa suhtautua varauksella. Huhumylly pyörii kuitenkin jo kovaa vauhtia, ja nimet Huawei sekä LG tuntuvat säännöllisesti nousevan pintaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut