Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nähdäänkö tänä vuonna kaksi uutta Nexus-puhelinta – edullisempi Huaweilta ja kalliimpi LG:ltä?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

google-nexus-logoGizmochina kertoo huhuista, joiden mukaan tänä vuonna saatettaisiin nähdä kiinalaisen Huawein valmistama Nexus-puhelin. Lisäksi huhuissa mainitaan, että tänä vuonna oltaisiin saamassa kaksi uutta Nexus-puhelinta, joista edullisempi olisi Huaweilta ja kalliimpi LG:ltä.

Googlen Nexus-laitteita on tullut vuosien saatossa useilta eri valmistajilta, ja viime vuonna Nexus-puhelimen valmistajaksi valikoitui Motorola ja Nexus-tabletin valmistajaksi HTC. Nyt kantautuneiden huhujen mukaan Google olisi neuvotellut nimeltä mainitsemattoman kiinalaisvalmistajan kanssa uuden Nexus-mallin valmistamisesta. Kyseinen valmistaja olisi samaisen huhun mukaan puntaroimassa, käyttäisikö puhelimessa omaa järjestelmäpiiriään vai Qualcommin Snapdragonia. Mahdollisuus oman piirin käyttämiseen käytännössä tarkoittaa, että kyseinen valmistaja olisi juuri Huawei, joka valmistaa Kirin-järjestelmäpiirejä puhelimiinsa.

Kiinalaisvalmistajan tekemä uusi Nexus-malli olisi kahdesta uudesta Nexus-mallista edullisempi, eli periaatteessa korvaisi vuonna 2013 julkaistun, mutta edelleen myynnissä olevan Nexus 5:n, kun taas LG tekisi uuden huippu-Nexuksen, joka korvaisi viime vuonna julkaistun Nexus 6:n.

Huhut ovat toki huhuja, eli mitään ei ole virallisesti vahvistettu, eikä uusia Nexus-laitteita muutenkaan kannata odottaa julkistettavaksi ennen syksyä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut