Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomilta maailmanlaajuinen julkistus ylihuomenna – uusi versio huippupuhelimesta luvassa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

Xiaomi pitää ylihuomenna Intiassa julkistustilaisuuden, jossa esitellään uusi Mi-puhelinmalli. Puhelimen tarkasta olemuksesta on nähty useita teorioita, mutta viimeistään nyt vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, että luvassa on halvempi versio yhtiön Mi 4 -puhelimesta.

Xiaomi ilmoitti tilaisuudestaan jo huhtikuun alussa. Tuolloin ainoita tilaisuuden sisällöstä annettuja vihjeitä olivat lauseet ”i on tulossa” ja ”maailmanlaajuinen Mi-puhelimen ensiesittely New Delhissä”.

Sittemmin verkossa on alkanut liikkua huhuja uudesta Xiaomi Mi 4i -puhelimesta, jonka olisi määrä olla Mi 4:n halvempi versio. Puhelin sopisi loistavasti tilaisuuteen, sillä halvat mallit ovat Intian kaltaisilla kehittyvillä markkinoilla hyvin kysyttyjä. Lisäksi pieni i-kirjain vihjaa vahvasti, että luvassa on nimenomaan Mi 4i:n esittely.

GizChinan mukaan Xiaomi Mi 4i voisi maksaa niinkin vähän kuin 161 dollaria. Ottaen huomioon huhutut tekniset tiedot – viiden tuuman Full HD -näyttö, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin kamera – kuulostaa hinta-arvio melko alhaiselta. GizChina kertookin, että uuden halpamallin hintaa on poljettu alas muovikuorilla ja Snapdragon 615 -järjestelmäpiirillä.

Onneksemme spekuiloinnin tarve ei ole pitkäikäinen. Tarkat tiedot uudesta puhelimesta sekä toivottavasti myös sen hinnasta ja saatavuudesta kuullaan nimittäin torstaina 23. huhtikuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. FatCobra

    Identtisillä spekseillä varustettu Cyanogen-laite YU Yureka maksaa intiassa ~145$. Sille kai tästä haetaan kilpailijaa.

Tuoreimmat jutut