Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus-päivitykset seisahtivat kesken – uusia ominaisuuksia lisätään lennosta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Cyanogen OS 12 LollipopOnePlus One -puhelinten Cyanogen OS 12 -päivitykset alkoivat viikko sitten. Eilen OnePlus kuitenkin ilmoitti, että päivitykset on keskeytetty. Syynä on uuden merkittävän äänentunnistusominaisuuden lisääminen päivityspakettiin.

Yhtiön perustajajäseniin kuuluva Carl Pei ilmoitti eilen Twitterissä, että One-puhelimille suunnatut Cyanogen OS 12 -päivitykset ovat tauolla. Syynä on mukaan lisättävä ”OK OnePlus” -ominaisuus, joka mukailee toiminnaltaan pitkälti muista Android-laitteista tuttua OK Google -puheentunnistusta.

Puheentunnistuksen lisäämisessä ei kuitenkaan pitäisi mennä pitkään. Pein mukaan One-päivitykset nimittäin jatkuvat jo tämän viikon puolenvälin tienoilla.

Uusin päivitys nostaa Cyanogen OS:n viimein Android 5.0 Lollipop -pohjalle. Mukana on siis luonnollisesti uusittu Material Design -ulkoasu, mutta myös muita uudistuksia.

Eilen kuulimme päivitystauon lisäksi erään odotetun OnePlus One -uutisen: puhelin on viimein astunut pois kutsujärjestelmästä ja on nyt vapaasti ostettavissa. Lisäksi OnePlus tarjosi eilen tuntuvia alennuksia One-lisätarvikkeista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut