Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vapise Apple Watch: Googlen edullisemmat kellot ovat saamassa iPhone-tuen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Ilmoitus saapuneesta FaceTime-puhelusta Android Wear -kellon näytöllä.

Ilmoitus saapuneesta FaceTime-puhelusta Android Wear -kellon näytöllä.

Kerroimme viimeksi maaliskuun alussa huhuista, joiden mukaan Android Wear -älykelloista saattaisi piakkoin tulla virallisesti iPhone-yhteensopivia. Nyt The Verge vahvistaa huhua. Android Wear -kehitystiimiä lähellä oleva henkilö on kertonut The Vergelle, että kehitystyö alkaa olla viimeistelyvaiheessa, ja että Android Wear -kelloille tarkoitettu sovellus olisi pian tulossa Applen iPhonelle.

Tällä hetkellä puhelimen ja kellon yhdistävä sovellus suoriutuu jo perustoiminnoista, eli esimerkiksi saapuvista ilmoituksista. Samaten Android Wear -laitteet toimittavat tuttuun tapaansa Google Nyt -kortteja, minkä lisäksi Googlen omat iOS-sovellukset saattaisivat Android Wear -laitteella saada lisätoimintoja, kuten Googlen puheohjauksen tai mahdollisuuden vastata Gmailiin saapuneisiin sähköposteihin.

Maaliskuun alussa huhuttiin, että Android Wear -sovellus Applen iOS-käyttöjärjestelmälle tulisi toukokuussa, ja The Vergen raportoimien uusien tietojen perusteella näin saattaisi ollakin, ainakin Googlen osalta. Eri asia kuitenkin on, huolisiko Apple Android Wear -sovellusta sovelluskauppaansa. Apple ja Google ovat aiemminkin muutamaan otteeseen ottaneet mittaa toisistaan sovellusasioissa. Lisäksi Applen App Store -sovelluskaupan ohjeissa yksiselitteisesti mainitaan, että sovellukset, joissa nimeltä mainitaan jokin muu mobiilialusta kuin iOS, tullaan hylkäämään. Tämän ohjeen valossa on vaikea nähdä, että juuri Android Wear -nimen sisältävä sovellus pääsisi Applen seulan läpi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hannes

    Aikun joku keksis järkevän ratkaisun älykellonn lataamiseen.

  2. N5,5.1

    Aikun keksis jotain järkevää käyttöä älykellolle.

Tuoreimmat jutut