Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hongkong-media sai Apple Watchin käsiinsä – katso ensimmäinen unboxing-video

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch

Apple Watch

Suositut unboxing-videot ovat väistämättömiä, kun toimittajat ympäri maailmaa alkavat saada uusia laitteita käsiinsä. Apple Watchin tapauksessa esirippu on nähtävästi nyt nostettu, sillä hongkongilainen Gadget Guy julkaisi aiemmin tänään unboxing-videon odotetusta älykellosta.

Videossa esitellään, miten valkoisen ja neliskanttisen ulkolaatikon sisältä löytyy pyöreämpi sisälaatikko, johon kello valittuine rannekkeineen on asetettu. Paketointi noudattaa totuttua yksinkertaista Apple tyyliä ja mukailee myös paljon aiemmin tänään nähtyjä vuotokuvia laitteen virallisesta myyntipakkauksesta.

Sisemmän laatikon alta eli ulomman laatikon pohjalta löytyvät laturi, liina ja ohjekirja. Lisäksi video esittelee erilliseen pitkulaiseen pakkaukseen pakattua irtoranneketta.

Video on hyvin lyhyt ja esittelee paketin ja sen sisällön hyvin tiiviisti, vaikkakin samalla huolellisesti. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen toimituksemme löytämä videokatsaus Apple Watchin viralliseen paketointiin. Videon voit katsoa täällä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut