Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Watchin ja lisärannekkeiden myyntipakkaukset nähty valokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Watch oletetussa myyntipakkauksessaan

Apple Watch oletetussa myyntipakkauksessaan

Verkkoon on eilen vuotanut erä valokuvia, jotka nähtävästi esittelevät Apple Watchin virallista myyntipakkausta. Samoin erikseen myytävien rannekkeiden pakkaukset ovat kuvissa nähtävillä. Kuvat julkaisi Instagram-käyttäjä Jeremy Gan. Sittemmin kuvamateriaali on kyseisellä Instagram-sivulla piilotettu.

MacRumorsin mukaan kuvat on otettu Daily Mailin toimistolla New Yorkissa. Ympäristön huomioon ottaen on siis hyvin mahdollista, että toimituksella olisi ollut aito laite pakkauksineen käsillä. Kuvissa näkyy teräksinen Apple Watch Milanese Loop -tyylisen metallirannekkeen kera. Lisäksi kuvissa esiintyy erikseen pakattu ruskea nahkaranneke.

On kuitenkin hyvä huomata, että kyseisten pakkausten aitoutta – tai lopullisuutta – ei ole voitu varmistaa. Markkinoilla onkin jo nähty lukuisia Apple Watch -väärennöksiä. Pakkausten ulkonäkö kannattaa siis toistaiseksi ottaa vastaan varauksella.

Apple Watchin ennakkomyynti maailmalla alkaa tällä viikolla 10. huhtikuuta. Ensimmäiset ostajat saavat laitteen käsiinsä 24. huhtikuuta. Kellon alkutaipaleella kaikenlaiset ostokset kulkevat verkon kautta, sillä riittämättömäksi oletetun saatavuuden vuoksi kellon heräteostaminen kivijalkaliikkeestä on Applen puolesta estetty.

Apple Watch -ranneke oletetussa myyntipakkauksessaan

Apple Watch -ranneke oletetussa myyntipakkauksessaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Antti

    Alkaa hype mennä jo jokseenkin överiksi, kun uutisoidaan älykellon lisätarvikkeena myytävän rannekkeen pakkauksesta – siis mahdollisen pakkauksen VUOTOKUVISTA. Alettaisiinko samalla uutisoida kaikkien merkittävien valmistajien lisätarvikkeiden paketoinneista ja mieluusti ennen myyntiintuloa, josko niistä saataisiin vaikkapa Kiinan perältä jonkinmoista kuvaa?

Tuoreimmat jutut