Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung kaavailee taipuvia puhelimia, LG läpinäkyviä näyttöjä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG:n läpinäkyvä näyttö

LG:n läpinäkyvä näyttö

Korealaiset LG ja Samsung ovat maailman johtavia näyttövalmistajia, halliten yhteensä puolta kaikista maailman näyttömarkkinoista. Niinpä selvää on, että yhtiöt haluavat pysyä kärjessä esittelemällä jatkuvasti uutta teknologiaa. Tähän asti erikoisia näyttöratkaisuja on nähty esimerkiksi taivutetuilla näytöillä varustetuissa Samsungin Edge-puhelimissa ja LG:n kaarevissa ja hieman joustavissa G Flex -puhelimissa, mutta vielä villimpiä visioita on tulossa.

G4Games kertoo Aasiasta kantautuvista raporteista, joiden mukaan Samsung kehittelee taipuvia näyttöjä, kun taas LG haluaa tuoda markkinoille läpinäkyviä näyttöjä.

Business Korealle puhunut Samsung Displayn edustaja kertoi, että taipuvalla näytöllä varustettuja puhelimia voitaisiin nähdä myynnissä vuonna 2016. Tämä toisi aivan uusia mahdollisuuksia esimerkiksi simpukkamallisten älypuhelimien kehittämiseen. G4Games tosin mainitsee myös aiemmin kantautuneen huhun, jonka mukaan Samsung saattaisi esitellä taipuvalla näytöllä varustetun tabletin vielä tämän vuoden puolella. Esittelimme Samsungin patentteja taipuvilla näytöillä varustetuille puhelimille viime kesänä.

LG:n edustajan taasen sanotaan kertoneen korealaismedialle, että yhtiö on saanut valmiiksi läpinäkyvien näyttöjen kehityksen ja että toimivia prototyyppejä on jo olemassa. Läpinäkyviä näyttöpaneeleita on aiemmin käytetty esimerkiksi lentokoneiden ohjaamoissa ja näyttötauluilla. LG:n edustajan mukaan läpinäkyviä näyttöjä tullaan mobiililaitteissa näkemään kysynnän mukaan, eli mahdollisesti lähivuosina. G4Gamesin mukaan LG:n on aiemmin kerrottu lähtevän mukaan taipuvien ja rullattavien näyttöjen markkinoille vuonna 2017.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut