Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TAG Heuer julkaisee Android Wear -kellon tänä vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

TAG Heuer

TAG Heuer

Sveitsiläinen kellovalmistaja TAG Heuer aikoo julkaista älykellon yhteistyössä Googlen ja Intelin kanssa. Yhtiön toimitusjohtaja Jean-Claude Biver kertoi asiasta Baselworld -kello- ja korumessuilla tänään.

Arvokkaana kellovalmistajana tunnetun TAG Heuerin mukaantulo avaa älykellomarkkinoita uudella tavalla. Tähän asti varsinaiset älykellot ovat olleet pääasiassa elektroniikkavalmistajien tekemiä pieniä vimpaimia, kun taas Apple on yrittänyt saada Apple Watch -älykellollaan jalansijaa arvokkaiden muotikellojen maailmassa kultaisella, jopa 18 000 euroa maksavalla Apple Watch Edition -mallillaan. TAG Heuer taas lähtee markkinoille juuri päinvastaisesta asemasta, eli se kurottaa perinteisten, arvokkaiden kellojen maailmasta todellisten älykellojen suuntaan. Biver mainitsikin uutistoimisto Bloombergille, että yksi ratkaiseva ero näiden kahden valmistajan kellojen välillä on, että toinen on merkiltään Apple ja toinen TAG Heuer.

Kuten Biver on jo aiemmin tuonut ilmi, TAG Heuerin kellon tapauksessa muotoilu ja suunnittelu sekä kokoonpano tulee sveitsiläisvalmistajalta, kun taas älyosio tuodaan Piilaaksosta. Järjestelmäpiirin kelloon toteuttaa Intel ja käyttöjärjestelmä tulee Googlelta, eli kello tulee toimimaan Android Wear -käyttöjärjestelmällä. Kello julkaistaan ennen tämän vuoden loppua, ja hintatiedot sekä tarkemmat ominaisuudet kerrotaan julkaisun yhteydessä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut