Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus Onen seuraaja nostaa panoksia – premium-tuntumaa metallilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus One

OnePlus One

Kuluvan vuoden mielenkiintoisiin puhelinuutuuksiin kuuluu OnePlus Onen seuraaja, joka on toistaiseksi kulkenut nimillä OnePlus 2 ja OnePlus Two. Aiemmin olemme kuulleet huhuja laitteen sisältämästä tekniikasta. Nyt Business Insider on saanut käsiinsä tietoja OnePlus 2:n muotoilusta.

Lähteiden mukaan OnePlus 2 tulee panostamaan edeltäjäänsä enemmän premium-muotoiluun. Osana tätä puhelimen kerrotaan rakentuvan metallikehyksestä. Tämä taas hyvin todennäköisesti tarkoittaa, että tulevan puhelimen hintataso nousee OnePlus Oneen verrattuna. Samalla OnePlus 2:n hinnan pitäisi kuitenkin pysyä kilpailijoiden vastaavia malleja alhaisempana.

Materiaalivalintojen todettiin myös olevan ”vain yksi esimerkki” OnePlus-sarjan uusista, ylellisemmistä tuulista. Tarkkoja yksityiskohtia muista muutoksista ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

Aiemmin OnePlus 2:n teknisiksi ominaisuuksiksi on huhuttu 2K-näyttöä, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiriä, neljän gigatavun RAM-muistia ja 3300 milliampeeritunnin akkua. Puhelimen uskotaan pysyvän 5,5 tuuman näyttökoossa. Fyysisiltä mitoiltaan OnePlus-sarjan jatkaja voi kuitenkin hyvin olla edeltäjäänsä sirompi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juujika

    Eikös tää ollut se joka vaan mainostaa puhelimiaan, mutta ei koskaan myy niitä?

    • HH

      Itselläni on ainakin tässä kädessä moinen. Ja ihan ostamalla olen hankkinut. Kuulemma kuitenkin yli miljoona kappaletta on näitä myyty joka on ihan hyvin aloittelevalle start upille.