Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen uudet älylasit ovat jo jaossa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Glass ja yksi uusista silmälasikehysmalleista

Google Glass

Ensimmäisen Google Glassin myynti lopetettiin tammikuussa. Odotettua heikommasta menestyksestä huolimatta Google ei kuitenkaan aio luovuttaa, vaan kehittää parhaillaan älylasiensa seuraavaa versiota. Nyt 9To5Google raportoi, että ensimmäiset seuraavan sukupolven Google Glassit ovat jaossa Googlen yhteistyökumppaneille.

Useiden lähteiden mukaan uusien Glass-lasien varhaisia versioita on jaettu Googlen Glass at Work -ohjelman yhteistyökumppaneille. Lasien kerrotaan liikkuvan yrityksien ja kehittäjien käsiin testausta ja ohjelmistokehitystä varten.

Tarkemmin Googlen kerrotaan esitelleen uusia Glass-prototyyppejä jo viime vuoden lokakuusta asti. Tuolloin kyseessä on todennäköisesti ollut vanhan Glass-ohjelman alla kehitetty varhaisversio. Sen sijaan tämän vuoden puolella esiteltyjen prototyyppien uskotaan olevan uusia.

Tammikuussa Google Glassin kehitystyö siirrettiin uuden johdon alle. Tänä päivänä ohjelmaa luotsaa Nestin toimitusjohtaja Tony Fadell. Rakennemuutosten myötä lähteet kertovat Glass-kehityksen olevan uuden kehitystiimin käsissä. Projektin suuntaa haetaan lähteiden mukaan aiempaa ”tuoreemmalla” strategialla.

Tarkempaa tietoa Googlen älylasien suunnasta ei toistaiseksi ole. Nähtävästi yhtiö ei kuitenkaan aio luottaa ensimmäisen version tapaiseen avoimeen kokeiluun, vaan työskentelee tiiviimmin erilaisten yritysten kanssa suljettujen ovien takana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut