Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älykellot ja -lasit hävettävät – joka kolmas britti pitää puettavia laitteita naurettavina

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lechal-älykenkä

Kellojen ja lasien lisäksi markkinoille on jo tuotu esimerkiksi älykenkiä

Iso-Britanniasta lähtöisin oleva mobiilisovelluskehittäjä Apadmi teetti viime vuoden lopulla tutkimuksen, jossa haluttiin selvittää kuluttajien asennetta puettaviin laitteisiin. Tutkimuksessa haastateltiin 500 isobritannialaisen käyttäjän joukkoa. Tulokset ovat nähtävillä Apadmin uudessa raportissa.

Tutkimus paljasti, että varsin harvalla on positiivisia mielikuvia tämän päivän puettavasta teknologiatarjonnasta. Vain 10 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että puettavien laitteiden pitäminen on ”siistiä”. Hieman kookkaampi 20 prosentin joukko oli sitä mieltä, että puettavat laitteet saavat omistajansa näyttämään älykkäältä.

Huomattavasti suurempi osa kyselyyn osallistuneista ei pitänyt puettavista laitteista. 32 prosenttia totesi niiden tekevän käyttäjistään naurettavan näköisiä. Vastaava osuus koki, että puettavien laitteiden käyttäjät vaikuttavat ylimielisiltä kerskailijoilta.

35 prosenttia vastanneista kertoi myös, että heitä hävettäisi pitää itse puettavia laitteita. Toistaiseksi kansan asenteet vaikuttavat siis olevan vahvasti puettavaa teknologiaa vastaan, mikä selittänee osaltaan esimerkiksi älykellomarkkinoiden hitaan kasvun.

Apadmin tutkimus ei eritellyt erilaisia älylaitteita toisistaan. Puettavia laitteita kommentoitiin siis yleisellä tasolla, ei erikseen kelloja, laseja tai muita pukimia ajatellen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. kroisantti kekkonen

  No kyll se naurettavaa jos jollain on jotkut alylasit tai akykengat jalassa.. Iwatch on vitsi

  • Pukki...

   ”Iwatch on vitsi”

   Aika terävää analyysiä kaverilta joka ei osaa kirjoittaa sanaa ”äly” ;)

 2. Vili

  Ymmärtäähän tuon jos hävettävät, jos miettii vaikka markkinoiden älykelloja, ne on juuri sellaisia, että katsokaa minulla on tämmönen nörttilelu, varainkin gear s jättiruudullaan on varsin huvittava ilmestys joka sopisi enemmänkin star trekiin kun oikeaan elämään, kuten iltalehden arviossakin todettiin :D

  Apple watch tulee muuttamaan tämän, se on hyvin huomaamaton ja ei edes näytä miltään nörttivehkeeltä kuten tästäkin kuvasta voi päätellä http://imgur.com/EltQezc

  • Hena

   tirsk