Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy A5 ja A3 tekivät maailmanennätyksen – eniten selfie-kuvia vuorokaudessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy A5 A3 Selfie Guinness Ennätys

Samsung julkaisi vastikään Galaxy A3 ja A5 -puhelimet Afrikassa. Julkaisun ohella yhtiö järjesti PhoneArenan mukaan tempauksen, jossa pyrittiin rikkomaan vuorokaudessa otettujen omakuvien maailmanennätys. Etelä-Afrikan Johannesburgissa ja Kapkaupungissa järjestetty yritys onnistui ja Galaxy A -sarjalaiset suuntaavatkin kohti Guinnessin ennätysten kirjaa.

Samsung-käyttäjien ja Galaxy A -puhelinten avulla kokoon saatiin 12 803 selfietä. Määrä ylitti vanhan ennätyksen lähes kolmella tuhannella kuvalla.

Tempauksen aikana Samsung houkutteli ihmisiä mukaan erilaisilla palkinnoilla. Kansalle jaettiin yhteensä sata Galaxy A -puhelinta ja suuri määrä suosiotaan jatkuvasti kasvattavia selfie-tikkuja.

Suomessa Galaxy A3:n ja Galaxy A5:n ennakkomyynti alkoi tällä viikolla. Kauppojen hyllylle puhelimet saapuvat 18. helmikuuta. Galaxy A5:n suositushinta on 429 euroa ja Galaxy A3:n hieman halvempi 329 euroa. Hintaero selittyy muun muassa A5:n tarkemmalla 5-tuumaisella näytöllä, 13 megapikselin takakameralla ja kahden gigatavun RAM-muistilla. A3:ssa on hieman pienemmän tarkkuuden ja 4,5 tuuman näyttö, 8 megapikselin takakamera ja yksi gigatavu RAM-muistia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. dieappleandmicrosoft

  Gigantissa hinnat ovat kyllä A3 299€ ja A5 399€

  • akzuh

   Suositushinnat eriasia kuin millä myydään.

   • Henrik

    akzuh. Suositushinta eli Ovh.
    Yep,totta kirjoittelet. :)

Tuoreimmat jutut