Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusi Galaxy A -sarja saapuu Suomeen – metallipuhelimet ennakkomyynnissä nyt

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Samsung ilmoitti, että sen kaksi uutta älypuhelinta, Galaxy A5 ja Galaxy A3, ovat nyt ennakkomyynnissä Suomessa. Kauppojen hyllyille kaksikko saapuu 18. helmikuuta.

A-sarjalaisten tunnusomaisin piirre ovat niiden metallista valmistetut kuoret. Lisäksi molemmissa puhelimissa on Samsungin jo pitkään tukema Super AMOLED -näyttö, jossa värit ja kontrasti säätyvät yhtiön mukaan automaattisesti vallitsevan ympäristön perusteella. Galaxy A5:ssa on 5-tuumainen ja Galaxy A3:ssa taas 4,5-tuumainen näyttö. Muut laitteiden väliset erot voit lukea täältä.

Molemmilla A-sarjalaisilla on neljä eri värivaihtoehtoa: Pearl White eli valkoinen, Midnight Black eli musta, Platinum Silver eli hopeanharmaa ja Champagne Gold eli kultainen. Galaxy A5:n suositushinta on 429 euroa. Galaxy A3:n suositushinta taas on huokeampi 329 euroa.

Lisäksi Samsung kertoo, että myöhemmin keväällä julkaistaan 5,5-tuumaisella näytöllä varustettu Galaxy A7. Kookkaampi näyttö mahdollistaa useiden sovellusten avaamisen ikkunoihin samanaikaisesti. Galaxy A7:n värivaihtoehdot ovat samat kuin A3- ja A5 -malleilla. Suositushinta sen sijaan on 529 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Nyt on hinnoittelu kohdallaan,erittäin kilpailukykyinen!.

 2. Matti

  Onko takakuorikin metallia?

  • akzuh

   Eikö se muovia ole.

   • Matti

    Metallikuorinen ei sitten oikein pidä paikkaansa.

 3. Juha

  Hinnat putoaa kiinalaisten takia

 4. Jesse

  Eli a5 maksaa 430 euroa ja silti siinä on vain 1,2 GHz neliydin sekä 2300mAh akku ? :D Ei kyllä kauhean kilpailukykyiseltä minun mielestä näytä

  • Toni

   Jep, ja seon kokonaan metallia. A5 hinta on tosin ainakin gigantissa 399e.

 5. Erik

  Champagne gold on kyllä tyylikäs, tuo mieleen muutaman vuoden takaiset SonyEriccsonin puhelimet.

Tuoreimmat jutut