Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vuotokuvassa iPad Pron suojakuori – odotettavissa neljä kaiutinta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPad Pron oletettu suojakuori (Nowhereelse.fi)

iPad Pron oletettu suojakuori (Nowhereelse.fi)

NWE on saanut käsiinsä kuvamateriaalia oletetusti iPad Prolle kuuluvasta suojakuoresta. Kuoren aukkojen vuoksi on selvää, ettei sitä ole tarkoitettu käytettäväksi minkään nykyisen iPad-mallin kanssa. Lisäksi muotoilu näyttää vahvistavan joitain aiempia iPad Pro -huhuja.

Huomattavin seikka kuvassa ovat kuoreen symmetrisesti asetellut neljä aukkoa, joista kaksi löytyy laitteen yläpäästä ja toiset kaksi alapäästä. Aukot ovat hyvin todennäköisesti laitteen kaiuttimia varten. Kuva vahvistaakin oletusta siitä, että iPad Pro tulee panostamaan äänentoiston laatuun neljän kaiuttimen voimalla.

Samoin äänenvoimakkuuden säädin ja virtapainike löytyvät samasta yläkulmasta kuin aiemmissa iPad Pron muotoilua esittäneissä vuotokuvissa. Näiltäkin osin tähän mennessä nähdyt materiaalit tukevat siis toisiaan.

Neljän kaiuttimen lisäksi iPad Prossa odotetaan olevan 12,2 tuuman näyttö. Apple-ennusteistaan tunnettu analyytikko Ming-Chi Kuo taas on todennut, että Apple saattaa esitellä tämän vuoden toisella neljänneksellä stylus-kynän, joka olisi tarkoitettu nimenomaan iPad Pron kumppaniksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut