Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus vihjaa: Oneen tulossa metallinen takakuori

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus One metalli

OnePlus kohautti viime vuonna markkinoita tuomalla teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokan laitteen myyntiin alle 300 eurolla. Puhelinta ei saa kuitenkaan täysin mutkattomasti, koska sitä myydään erikoisen kutsujärjestelmän kautta. Yhtiöltä on tulossa nyt uusi , mahdollisesti metallinen, takakuori Oneen. OnePlus on julkaissut Weibossa kuvan, joka vihjaa metallista takakuoresta.

Yhtiön julkaisemassa kuvassa on sen iskulause Never Settle ja jaksollinen järjestelmä, joka viittaa uuteen materiaaliin. En jaksaisi uskoa, että kyseessä olisi esimerkiksi happi tai helium, mutta alumiini on potentiaalinen vaihtoehto. Kuvassa kerrotaan myös tilaisuuden alkamisajankohta.

Jos OnePlus julkistaa uuden, metallisen takakuoren, hyppää se entistä lähemmäksi premium-luokkaa. Aiemmin OnePlus toi tarjolle One -älypuhelimen, jossa oli bambusta valmistettu takakuori, mutta sen valmistus lopetettiin tuotanto-ongelmien vuoksi. Näyttäisi siltä, että ongelmat ovat korjattu ja kuori on taas tilattavissa.

OnePlus ei ole vielä kertonut, milloin se luopuu kokonaan kutsujärjestelmästä ja tuo puhelimensa kaikkien saataville. Huhut käyvät jo kuumana OnePlussan seuraavan älypuhelimen ympärillä. Saa nähdä, käyttääkö yhtiö myös sen kanssa kutsujärjestelmää.

Aiemmin tänä vuonna yhtiö kertoi myyneen lähes miljoona OnePlus Onea, mutta kysyntä on ollut luultavasti huomattavasti suurempi.

Päivitys 16.40: Korjattu tietoja bambusta valmistetusta takakuoresta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. asd

  ”Aiemmin OnePlus toi tarjolle One -älypuhelimen, jossa oli bambusta valmistettu takakuori, mutta sen valmistus lopetettiin tuotanto-ongelmien vuoksi.”

  Ongelmat on korjattu ja taas saa tilattua.

  • Erno Konttinen

   Niinpä näyttää olevan. Kiitoksia, korjaan juttuun.

 2. Hena

  Alumiinin ja magnesiumin seoksesta valmistettu metallikuori ei liene kaukaa haettu

 3. ts

  Ei kyllä pysty ymmärtämään näitä metallisen takakuoren faneja, joille se on suorastaan vaatimus. Oikeastaan OnePlus One kiinnosti aikoinaan nimenomaan halvan hinnan ohella sen takakuoren pintamateriaalin vuoksi, joka oli kaukana metallista ja muistutti enemmän jotain hienoa hiekkapaperia. Oli jännän oloinen laite, kun sen kerran sai käteen. Jos saman laitteen saisi kouraan kiiltävällä metallisella takakannella, olisi fiilis melkolailla päinvastainen, negatiivinen siis ja jäisi takuulla ostamatta.

 4. RolledBackToKitKat

  Se on vinkki uudesta ROM:ista. Oxygen OS.

Tuoreimmat jutut