Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n seuraavasta huippupuhelimesta vuotaa kuvia ja tietoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vuotokuvassa väitetty HTC One (M9)

Vuotokuvassa väitetty HTC One (M9)

Taiwanilaisen HTC:n odotetaan julkaisevan uuden lippulaivapuhelimen maaliskuussa MWC-tapahtumassa. Odotettavissa on seuraaja nykyiselle lippulaivalle, One (M8):lle, joka on saanut paljon kiitosta laadustaan. Nyt tuosta seuraajasta on vuotanut kuvia ranskalaisen Nowhereelse.fr-sivuston kautta. Vuodoista uutisoi AndroidCentral.

Mikäli kuvissa todella esiintyy HTC:n seuraava lippulaiva, nimeltään mahdollisesti One (M9) ja työnimeltään ilmeisesti Hima, muistuttaa se hyvin paljon nykyistä HTC:n kärkimallia. Kyseessä näyttäisi edelleen olevan metallinen unibody-rakenne, mutta muotoilultaan takaosa on hieman tasaisempi. Yksityiskohdista erottuu kaksois-LED-salamavalo, varsin kapeat näytön kehykset sekä kaiuttimet näytön ylä- ja alapuolella.

Vuotokuvassa väitetty HTC One (M9)

Vuotokuvassa väitetty HTC One (M9)

Huhujen mukaan HTC:n seuraava huippupuhelin käyttää myös huipputekniikkaa. Tulossa lienee Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, Full HD -näyttö, UltraPIxel-etukamera ja 20 megapikselin takakamera sekä HTC:n Sense 7 -käyttöliittymä Android 5.0 Lollipopin päällä.

Uuden huippupuhelimen lisäksi HTC:n huhutaan keväällä esittelevän myös jonkinlaisen puettavan älylaitteen, eli lähinnä kuntoiluun tarkoitetun älyrannekkeen, jota yhtiö kehittelee urheiluvaatevalmistaja Under Armourin kanssa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. kroisantti kekkonen

    Nykyään on hyvin yleistä että puhelin valmistajat joilla menee huonommin tekevät laadukkaampia puhelimia (sony, nokia, htc) kun taas niillä joilla menee paremmin (samsung ja apple) tekevät sutta ja sekundaa pienillä muutoksilla. Tämä on totuus

    • Kairaaja

      Näinhän se on.

Tuoreimmat jutut