Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n seuraava huippupuhelin on Hima – tekniset tiedot vuotivat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC logoKerroimme jo muutama viikko sitten, kuinka @upleaks oli Twitterissä kertonut HTC:n seuraavan lippulaivapuhelimen teknisiä tietoja, ja kuinka laitteen nimeksi saattaisi tulla HTC Hima. Täyttä varmuutta ei tosin ole, onko kyseessä vain työnimi, vai lopullinen mallinimi. Nyt tekniset tiedot ovat vielä tarkentuneet, ja kyseessä näyttäisi olevan varsin tymäkkä kattaus Android-herkkuja. Mikä parasta, laitteen julkistusta ei tarvitse enää kauaa odottaa, sillä sen sanotaan saapuvan maaliskuussa.

Upleaksin mukaan HTC Hima on mitoiltaan 144x69x9,6 millimetriä ja värivaihtoehtoja on tulossa neljä. Sisältä löytyy tehokas Snapdragon 810 -piiri, kolme gigatavua RAM-muistia ja 2840 milliampeeritunnin akku. Näyttö on viisituumainen ja tarkkuudeltaan Full HD, eli 1920×1080 pikseliä. Yhteyspuolelta löytyy muun muassa kategorian 6 LTE, eli tiedonsiirtonopeus on maksimissaan 300 megabittiä sekunnissa, sekä VoLTE, eli mahdollisuus puheluihin LTE-verkossa. Kameroiksi mainitaan 20,7 megapikselin takakamera sekä edessä joko perinteinen 13 megapikselin kamera tai neljän megapikselin UltraPixel-kamera. Käyttöjärjestelmänä HTC Himassa on luonnollisesti Android 5.0 Lollipop HTC:n Sense-käyttöliittymällä. Lisäksi Upleaks mainitsee liudan valmistajan omia oheislaitteita, kuten suojakoteloita ja näytönsuojia.

Mikäli siis Upleaksin listaus pitää paikkansa, on HTC:n huippumallilta odotettavissa uusinta uutta Android-rintamalla. Julkaisuajankohdaksi mainittu maaliskuu viittaa siihen, että laite näkisi päivänvalon Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa maaliskuun alkupäivinä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut