Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 535:stä tulossa hitti – yli 500 000 laitetta toimitettu Intiaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lumia-535-India

Lumia 520:sta tuli melkoinen hitti Windows Phone -markkinoilla. Sillä on edelleen hallussa noin 25 prosentin osuus Windows Phoneista AdDuplexin mukaan. Suosio ei sinänsä ollut yllätys, koska kyseessä on edullinen, mutta laadukas älypuhelin. Nyt näyttäisi siltä, että Lumia 535:stä on tulossa seuraava hitti Windows Phonen saralla.

Viime syksynä Microsoft esitteli uuden , halvan Lumia 535 -älypuhelimen. Se oli ensimmäinen Microsoftin nimellä esitelty Lumia-älypuhelin. 27. päivä marraskuuta Intiassa myyntiin tullut laite näyttäisi olevan todella suosittu Intiassa. Tähän mennessä pelkästään Lumia 535 -älypuhelimia on toimitettu Intiaan 30 miljoonan dollarin eli noin 25,9 miljoonan euron edestä, ilmenee Zauban raportista. Tämä tarkoittaisi yli 500 000 toimitettua laitetta. Pelkästään tammikuun aikana laitteita on toimitettu lähes 240 000 kappaletta. Joulukuussa AdDuplexin mukaan Lumia 535:llä oli hallussaan 4,1 prosentin osuus Windows Phone -älypuhelimissa Intiassa.

Lumia 535

Lumia 535 on ensimmäinen Microsoft Lumia

Kyse on kuitenkin toimitetuista laitteista, ei myydyistä. Puhelin käynee kuitenkin mukavasti Intiassa kaupaksi, kun niitä toimitetaan sinne paljon.

Lumia 535:ssä on viiden tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 960×540 pikseliä, Qualcommin Snapdragon 200 -järjestelmäpiiri, kaksi viiden megapikselin kameraa, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja 1 905 milliampeeritunnin akku. Suomessa Lumia 535 lähtee kaupasta mukaan noin 120 eurolla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kutvonen

    Onhan se aika uskomatonta mitä satasella saa. Hyvä puhelin ja OneDrive, OneNote jne. ja kun on Windows 8.1 niin synkronointi ja sovellusten automaattinen asennus laitteiden välillä toimii.

  2. SKB

    Ei kai Intiassa olisi tilattu lisää luureja, jos ne ei myisi paljon.. WP 8.1 luurit ja pian WP 10 luurit kasvattaa myyntiä vakaasti, mutta varmasti..Alle 100e hintaluokassa WP luurit on ylivoimaisia..

Tuoreimmat jutut