Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin edulliset metallipuhelimet ovat tulossa Eurooppaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy A5 Midnight Black -värissä

Galaxy A5 Midnight Black -värissä

Samsungin lokakuussa julkistamat metallirakenteiset Galaxy A3 ja Galaxy A5 ovat tähän asti olleet varsin rajoitetusti saatavilla Aasiassa, mutta lähiaikoina niitä voidaan odotella myös Eurooppaan saapuviksi, uutisoi SamMobile. Sivusto kertoo löytäneensä verkosta joihinkin Euroopan maihin suunnattuja firmware-ohjelmistopaketteja, mikä kielii siitä, että Samsung valmistelee jo laitteiden lanseeraamista Eurooppaan.

Galaxy A -sarjan puhelimet seuraavat Galaxy Alphan jalanjäljissä, mutta siinä missä Alphassa on metallikehys muovirungon ympärillä, käyttävät A3 ja A5 kokonaan metallista unibody-rakennetta. Myös Samsungin tänään Malesiassa julkistama A7 kuuluu samaan sarjaan A3:n ja A5:n kanssa. Huhujen mukaan Samsungilla on ollut vaikeuksia tuottaa riittävästi alumiinirunkoja puhelimille, ja siksi niiden saatavuus on ollut rajoitettua.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan A3 ja A5 ovat edullisempaa keskiluokkaa 1,2 gigahertsin neliydinsuorittimillaan ja 16 gigatavun tallennustiloillaan. Parivaljakosta pienempi A3 käyttää 4,5-tuumaista, 960×540 pikselin näyttöä sekä yhden gigatavun RAM-muistia, kun taas isommasta A5:stä löytyy viisituumainen 1280×720 pikselin näyttö ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Lisäksi molemmista löytyy muun muassa muistikorttipaikka sekä vaihdettavilla teemoilla piristettävä Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä.

Samsung ei ole vielä hiiskunut uusien mallien saapumisesta Eurooppaan, eli tarkempia hinta- tai saatavuustietoja ei vielä ole, mutta uutisoimme välittömästi, kun laitteiden saapumisesta Eurooppaan tulee lisää tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Molemmista A3 ja A5 malleista löytyy muun muassa muistikorttipaikka. -Erittäin hyvä asia!. ;)

 2. Sandra

  Gigantin sivulla oli alkuviikosta sivut molemmille puhelimille, mutta nyt ovat poistuneet. Puhelimen pystyi jo tilaamaan ja toimitukset olivat 20.1 alkaen. A5 maksoi 469€ ja A3 349€

 3. Juha

  Sinkkiämpärimetallia

 4. dieappleandmicrosoft

  Itse selasin verkkokauppa.comin sivuja ja siellä niiden hinnoiksi oli laitettu että A3 olisi 235€ ja A5 350€. Katsoin tänään aamulla uudestaan niin tuotteet olivat poistuneet. Jos noilla hinnoilla tulee niin ovat tosi halpoja ominaisuukset huomioituna.

 5. Master

  Ihan järkyttävän hintaisia nämä kyllä ovat. Ominaisuuksiin nähden ihan ylihintaisia.

  • dieappleandmicrosoft

   Noi hinnat ovat varaushintoja. Ja noista hinnoista ne tulevat halpumaan vähintään 60€. Eli ovat Aika halpoja.

   • Master

    Muualla hinnat ovat A3 319€ ja A5 429€

Tuoreimmat jutut