Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämä ruotsalainen pikkulaite tallentaa koko päiväsi kamerakuvin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Narrative Clip 2

Narrative Clip 2

Ruotsalainen Narrative on julkistanut uuden version pienestä, puettavasta elämäntallennuskamerastaan, Narrative Clip 2:n, CES-messujen yhteydessä.

Narrativea voi kantaa esimerkiksi kiinnitettynä paitaansa, tai uudelle mallille tarjolle tulevien erilaisten lisäklipsien myötä esimerkiksi kaulaketjussakin. Se ottaa automaattisesti valokuvan aina 30 sekunnin välein – lisäksi tuplanapauttamalla Narrativea voi ottaa kuvan milloin haluaa. Kuvat siirtyvät Narrativen palveluun, joissa niistä muodustuu älykkäästi yhdistettynä erilaisia tietyn hetken kokoelmia.

Narrativen myötä eri tilanteissa voi olla kenties paremmin läsnä, kun ei tarvitse erikseen keskittyä kuvaamiseen. Lisäksi sen kanssa yllättäviäkin tilanteita voi onnistua tallentamaan kameralle.

Suurin uutuus uudessa toisen sukupolven versiossa on langattomien Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien tuki, jonka myötä Narrativea ei tarvitse enää kytkeä tietokoneeseen kuvien siirtämiseksi ja laitteen asetusten muuttamiseksi.

Nyt Narrative Clip 2 kirjautuu automaattisesti sen muistiin tallennettuun Wi-Fi-verkkoon ja siirtää automaattisesti keräämänsä kuvat. Kuvia voi halutessaan myös katsella puhelimesta Bluetooth-yhteyden ansiosta.

Lisäksi myös kameran tarkkuutta on nostettu viidestä megapikselistä kahdeksaan, linssi on nyt laajempi 90-asteinen ja myös hämäräkuvauksen toimivuutta on kohennettu. Myös akunkestoa kerrotaan parannetun aiemmasta kahdesta päivästä.

Narrativen sovellukset ovat tarjolla Apple- ja Android-laitteille. Lisäksi palvelua voi käyttää verkkoselaimen kautta. Narrativen ohjelmistojen kautta voi jakaa haluamansa kuvat laajemmalle yleisölle.

Narrative Clip 2:n saatavuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Hintaa sillä tulee olemaan 199 dollaria eli viisi kymppiä aiempaa mallia enemmän. Kiinnostuksensa voi jo ilmoittaa Narrativen omilla sivuilla. Tarjolle tulevat kolme värivaihtoehtoa, valkoinen Arctic White, punainen Narrative Red sekä musta Piano Black.

Narrative Clip 2 eri väreissä

Narrative Clip 2 eri väreissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. mooses80

    Vissiin turhan kallis? Kamera jossa ei oo näyttöä eikä zoomia. Ei tost oo oikeen vakoilu kameraksikaan ku on noin iso ja värikäs möykky. Ois kätevämpi ku olis vaan apsina kännykässä. 19.90e olis lähempänä totuutta tost laitteesta

  2. juujika

    Miksi kukaan haluis kuvata monitoriaan?

Tuoreimmat jutut