Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Garmin esitteli kolme erilaista älykelloa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vasemmalta oikealle: Fenix 3, Epix ja Vivoactive

Vasemmalta oikealle: Fenix 3, Epix ja Vivoactive

Älykelloista on povattu jo pitkään mobiilimaailman seuraavaa suurta hittiä, mutta ainakaan toistaiseksi ne eivät ole lyöneet itseään kovin hyvin läpi. Vuonna 2014 julkistettiin todella monia erilaisia älykelloja ja sama rumba näyttäisi jatkuvan myös tänä vuonna. Garmin on esitellyt kolme uutta älykelloa CES-messuilla.

Fenix 3 on älykello, jota yhtiö itse kutsuu älykkääksi urheilukelloksi, joka tukee GPS:ää. Garmin ei ole lainkaan väärässä, sillä se kuvastaa laitetta todella hyvin. Sen avulla käyttäjä voi seurata urheilusuorituksiaan todella laajasti. Sykemittarin avulla se kerää erilaisia tietoja juoksulenkeistä, pyörälenkeistä, matkauinnista ja muista lajeista.

Garmin kauttaa Fenix 3:a myös ammattilaisurheilijoille. Sen avulla käyttäjä voi tarkkailla palautumisaikoja ja maksimaalista hapenottokykyään. Fenix 3:een saa tulevaisuudessa AccuWeather -sääsovelluksen.

Älykello tulee myyntiin ensimmäisen neljänneksen aikana 500-600 dollarin eli 415-500 euron hintaan mallista riippuen. Fenix 3:sta tulee useita erilaisia värivaihtoehtoja ja kalleimmassa mallissa on käytetty safiirilasia.

Epix -älykello tuo maailmankartan käyttäjän ranteeseen. 1,4 tuuman kosketusnäytön avulla käyttäjä voi tarkkailla omaa menoaan kartalla. Epix toimii myös normaalina kellona – luonnollisesti. Kello on vesitiivis jopa 50 metriin saakka. Sen voi parittaa älypuhelimeen, joten käyttäjä saa ilmoitukset kelloonsa.

Kyseessä on siis laadukas älykello kovalle patikoijalle tai retkeilijälle. Epix maksaa 550 dollaria eli 460 euroa tai 600 dollaria eli 500 euroa, jos käyttäjä haluaa yksityskohtaiset kartat valmiiksi kelloon.

Viimeisimpänä Garmin esitteli Vivoactiven. Se on edullisempi, ja ehkäpä normaalein, älykello. Sekin on suunnattu pitkälti urheiluun, mutta älypuhelimeen tulleet ilmoitukset suuntaavat myös Vivoactiveen. Se maksaa 250 dollaria eli noin 210 euroa tai 300 dollaria eli 250 euroa, jos käyttäjä haluaa kelloon sisäänrakennetun sykemittarin.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut