Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko Hima seuraava huippupuhelin HTC:ltä?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC One (M8)

HTC One (M8)

Kerroimme viime viikolla huhuja HTC:n uudesta lippulaivapuhelimesta. Nyt kuitenkin vakituinen vuotojen julkaisija @upleaks raportoi Twitterissä tarkempia tietoja laitteen ominaisuuksista ja nimestä.

HTC One (M8):n seuraaja ei olekaan (M9) vaan HTC Hima. Teknisistä ominaisuuksista @upleaks mainitsee Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin, kolmen gigatavun RAM-muistin, viiden tuuman Full HD -näytön, nopeat LTE-yhteydet, 20,7 megapikselin takakameran ja joko neljän megapikselin UltraPixel -etukameran tai tavanomaisemman 13 megapikselin etukameran, 2840 milliampeeritunnin akun ja Android Lollipopin HTC:n omalla Sense 7.0 -käyttöliittymällä.

Mikäli kantautuneet huhut pitävät paikkansa, on odotettavissa todella tehokas puhelin. Nyt luetellut ominaisuudet kuitenkin poikkeavat monilta osin aiemmin kuulluista, eli varmuudella ei voi vielä sanoa mitään. Pitkään ei tosin enää tarvitse odottaa, kun HTC:n seuraavan lippulaivan ominaisuuksista saadaan virallista tietoa. Uuden mallin on arveltu tulevan myyntiin maaliskuussa, ja sen esittely saattaisi tapahtua joko tammikuussa CES-messuilla tai maaliskuussa Mobile World Congress -tapahtumassa.

https://twitter.com/upleaks/status/540405152767700992

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi