Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Julkistaako Nokia pian uuden älypuhelimen? Yhtiön Facebook-päivitys kielii siitä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Mitäköhän Nokialla on kerrottavana?

Mitäköhän Nokialla on kerrottavana?

Hiljattain uutisoimme siitä, kun Nokia ilmoitti julkistustilaisuudesta, joka tapahtuu vajaan viikon päästä 17. päivä marraskuuta. Huhuissa on pyörinyt, että Nokian N9 -älypuhelinta kehittänyt tiimi olisi ollut kehittämässä uutta älypuhelinta. Nyt Nokia on julkaissut Facebook-tilillään päivityksen, joka kielii uudesta puhelimesta – tai ainakin jonkinlaisesta älylaitteesta. 

Facebook-päivityksessä on kuva, jossa yksi mies kävelee kadulla kirkasta valoa kohti ja monet ihmiset kävelevät häntä vastaan. ”Sanomme pian hyvästit Microsoft Lumialle. Nokia-tiimi on innoissaan kertomassa teille pian, miten Nokian tarina jatkuu”, lukee kuvatekstinä.

Nokia on jo aiemmin kertonut, että Nokia-brändi on edelleen suuri maailmalla ja esimerkiksi Intiassa sana Nokia on lähes synonyymi puhelimelle. Yhtiö on myös kertonut, että se pyrkii parhaansa mukaan hyödyntämään hyvän brändinsä.

Yhtiö ei kuitenkaan voi matkapuhelimissa käyttää Nokia-brändiä ennen vuotta 2016, joten sen kannalta ei ole varmaa, tuleeko yhtiöltä uusi älypuhelin. Vajaan viikon päästä se selviää, mitä Nokialla on suunnitelmissa. Joidenkin veikkailujen mukaan Nokia saattaisi toteuttaa älypuhelimen jonkun kolmannen osapuolen kautta eri brändillä ja näin yhtiö ei rikkoisi sopimusta Microsoftin kautta.

Mitä mieltä lukijamme ovat? Odotatteko sieltä jotakin mielenkiintoista? Uskotteko Nokian palaavan älypuhelinvalmistajaksi?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. khgdjfhkij

  No, nuo asiat ei varsinaisesti ole mitään uskon asioita, mutta olisihan se hienoa että Nokialla oltaisiin AIKUISTEN OIKEASTI viisastuttu kaikesta idioottimaisuudesta mitä siellä vuosi kausia harrastettiin. Tuo olisi jo erinomainen steppi tulevaisuutta ajatellen. Ihmisillä tosin on niin saakutin lyhyt muisti, että ovatko sitten kuitenkaan oppineet mitään vaikka olisivat kuinka korkeasti koulutettuja tahansa!!!

 2. Observer

  Siis.. miten ihmeessä tuosta Twitter/face-päivityksestä saa tällaisen käsityksen?

  ”Nyt Nokia on julkaissut Facebook-tilillään päivityksen, joka kielii uudesta puhelimesta – tai ainakin jonkinlaisesta älylaitteesta.”

  Mikä tuossa julkaisussa viittaa puhelimeen? Tai älylaitteeseen? Voisiko olla että Nokia vain ottaa sosiaalisen median tilit ja omat verkkosivunsa takaisin hallintaansa ja täsmentää nykyistä strategiaansa kansalle.

  • Erno Konttinen

   Monien huhujen mukaan Nokia olisi työskentelemässä älypuhelimen (tai älylaitteen) kanssa. Ja kun Nokia kertoo, että se sanoo hyvästit Microsoft Lumialle, voisi luvassa olla jonkinlainen älylaite. Toki voi olla, että Nokia sanoo hyvästit älypuhelimille ja älylaitteille myös, mutta Nokia on myös kertonut (niin kuin jutussa lukee), että Nokia-brändi tunnetaan pitkälti matkapuhelimista ja yhtiö pyrkii hyödyntämään sitä, niin voisi olettaa, että tulevaisuudessa yhtiö myös hyödyntää sitä jotenkin matkapuhelimien saralla.

   • marrti

    Olen jäänyt käsitykseen, että Nokia ja Nokia Suomen FB sivujen hyvästijätöillä viitataan vain siihen,että nuo FB sivut palautuvat Nokian ylläpidettäväksi. Nehän siirtyivät väliaikaisesti MS:lle. ”Microsoftin Devices-tiimin siirtyessä pian eteenpäin omille kanavilleen, voit seurata Nokian päivityksiä tällä Facebook-sivulla”

    Mutta samaa ihmettelen, että miten tuosta saa käsityksen että julkaisevat älypuhelimen tai ylipäänsä mitään. Tarina jatkuu, mutta luulen että todennäköisempää on, että tulee tylsiä uutisia. Puhelimia ei tule enää.

 3. dgiohio

  Yks asia joka noiden Nokian KORKEASTI KOULUTETTUJEN todellisten sankarien olisi pystyttävä tajuamaan, että ja jos puhelimessa ei ole mitään oikeaa ja todellista uutuutta, on vähintäänkin heikko järkisen touhua puskea markkinoille joka viikko ns. ”UUTTA LUURIA” jossa uutta on vain malli numero. Vähempi järkinenkin ymmärtää tuollaisen pelleilyn olevan todellisten vähäjärkisten idioottimaisuutta!!!

  • JOKUNEN

   KERRO TOI JUTTU SAMSUNGILLE

 4. hkgjikd

  Ennenkuin Nokia tekee tuon kuuluisan paluunsa, yhtiössä pitäisi kyetä ymmärtämään sekin yksikertainen asia että POMOJA ei palkata yritykseen siksi, että niiden ainoa tehtävä on lähetellä sähköposteja toisilleen.

 5. Nokian pomo

  Ensiksi tehdään näyttävä paluu ja sitten puhelinosaaminen myydään Applelle henkilöstöineen, jotka sitten Apple vastaavasti saneeraa ulos täysin turhana kulueränä.

  • JOKUNEN

   OMPAS ÄRSYTTÄVÄÄ KUN TIETÄÄ KAIKKI,EIKS OOKIN?????

 6. Tomppa

  Hyvästit voi tarkoittaa myös ohjelmien ja karttapalvelujen tukemisen lopettamista windowsille ja keskittymistä pelkästään androidiin ja iosiin.

 7. Max

  Tuossa kuvassahan tuo jäbä tulee vastaan ihmisiä ja skannaa siinä ihmiskasvoja vauhdissa kuten elokuvassa Mission Impossible muistaakseni.

 8. Camera

  Eiköhän ainakin Jolla liity Nokiaan..Jollaan siirrettiin Nokia N9 suunnitellut tiimi, joka nyt palautetaan yhtiöön.. Pureview brändi lienee kanssa Nokian.. Tästä on hyvä lähteä paiskaamaan uutta Nokia luuria markkinoille…

Tuoreimmat jutut