Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messengerin käyttö kasvoi rajusti – muutamassa kuukaudessa +150%

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook messengerFacebook on erittäin suosittu sosiaalisen median palvelu. Tällä hetkellä Facebookilla on yli 1,3 miljardia kuukausittaista käyttäjää, mikä tarkoittaa, että noin joka kuudes ihminen käyttää Facebookia. Yhtiön oma pikaviestisovellus, Facebook Messenger, on kasvattanut käyttäjämääräänsä huimaa vauhtia, mutta kuitenkin edelleen selvästi alle puolet Facebookin käyttäjistä käyttää Messengeriä. Facebook tiedottaa asiasta sivuillaan. 

Messengerillä oli vielä huhtikussa ”vain” reilut 200 miljoonaa käyttäjää, mutta kesän aikana kasvu kääntyi jyrkkään nousuun. Tällä hetkellä Messengerillä on yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Näin ollen muutamassa kuukaudessa kasvua on tullut 150 prosenttia.

Nousuun on kuitenkin aina syynsä – niin on nytkin. Facebook päätti kesällä poistaa keskusteluominaisuuden mobiilisovelluksistaan ja pakotti näin ollen käyttäjät lataamaan Messenger -sovelluksen. Kun normaalista Facebook-sovelluksesta yrittää avata viestin tai keskustelun, avaa laite Messenger -sovelluksen. Käyttäjät ovat siis mahdollisesti vasten tahtoaan joutuneet lataamaan Messenger -sovelluksen, mikäli haluavat viestitellä Facebookin kautta.

Pikaviestisovelluksissa kuitenkin WhatsApp on edelleen Messengerin edellä. WhatsAppilla on noin 600 miljoonaa aktiivista käyttäjää – ja tämä on saavutettu ilman suuria kampanjoita. Joka tapauksessa Facebook on voittaja, koska yhtiö osti WhatsAppin hiljattain. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hena

  Enpä ihmettelekään kun tuli ”Messenger-pakko” älypuhelimiin, joihin on asennettu Facebook. Vaikka käytänkin Facebookia harvemmin, se ärsyttää kun pakotetaan ottamaan käyttöön Messenger, vaikka ei haluaisi…

  • akzuh

   Itse kiersin pakotteen iLuurissa JBn avulla, en kyllä laittanut sen takia JBtä mutta kun sattuu olemaan se niin samallakos tuon.

 2. Kairaaja

  Ihmekkö toi ku pakotetaa

 3. Sepi

  Montakos tähteä sillä on kaupassa… ?

 4. amoled

  3.9

  • Hena

   Windows Phonen sovelluskaupassa 2.7 tähteä viidestä

 5. Nexus

  Applen sovelluskaupassa tähtiä näkyy olevan 1,5…

  En ole itse asentanut, enkä tule asentamaan toista appia vain ja ainoastaan sitä varten, että kerran parissa kuukaudessa luen jonkun tutun lähettämän viestin. Helpompaa oli silloin kun kaikki meni samassa softassa.

  Valitettavasti tämä asiakasystävällisyydestään tunnettu yritys ei myöskään mahdollista jättäytymistä kokonaan pois viestipalvelustaan. Tekisin nimittäin nykyään sen jos voisin.

 6. juujika

  Tee mitä teet, lampaat seuraavat aina perässä

Tuoreimmat jutut