Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Gmail-sovellus nyt saatavilla Androidille – mahdollistaa useiden sähköpostien samanaikaisen käytön

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

gmail logoYli miljardi kertaa Google Play -kaupasta ladattu Gmail-sähköpostisovellus on nyt saanut uuden version. Versionumerolla 5.0 kulkeva sovellus mukailee pitkälti Googlen uutta Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmää ja tarjoaa visuaalisten parannusten lisäksi myös reilusti uusia ominaisuuksia.

Ehkä odotetuin uusista ominaisuuksista on useiden sähköpostiosoitteiden liittäminen samaan sovellukseen. Päivityksen jälkeen Gmail tukee esimerkiksi Outlookin ja Yahoon käyttöä, minkä lisäksi sovelluksessa pitäisi toimia mikä tahansa IMAP- tai Exchange-tekniikkaa käyttävä sähköposti.

Jatkossa Gmailin päivitetty versio on tulossa esiasennettuna useimpiin uusiin Android 5.0 -laitteisiin, joita ovat ensimmäisten joukossa Nexus 9 -tabletti ja Nexus 6 -puhelin. Sovellusta odotetaan myös lähiaikoina Google Play -kauppaan, minkä lisäksi sen on tarkoitus saapua puhelimiin asteittain käyttöjärjestelmäpäivitysten myötä. Kiireisimmät Gmail-käyttäjät voivat myös ladata uuden sovellusversion suoraan Android Policen sivuilta.

 

gmail 5.0

Android Policen nettisivuilta otettu kuvankaappaus. Ulkoiselta ilmeeltään Gmailin 5.0-versio käyttää huomattavasti aiempaa enemmän punaista väriä.

Hieman esimakua uuden Gmail-sovelluksen toiminnasta voi saada QbKing77-sivuston tekemästä lyhyestä arvostelusta, jossa käydään sovelluksen toimintaa läpi. Tim Schofieldin tekemän videon voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. #Android

  Ei tarvi kattoo mitään esittelyitä, kun vaan testaatte ite päivityksen saa ladattua täältä:http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gmail/gmail-5-0-1520254-apk/

 2. Kairaaja

  Jaa et anteros ei o ollu edes tällästä ennen, eipä olis uskonu.,,

  • Jesse

   Hyvin tollattu Apple-boy. Suosittelisin kuitenkin tekemään syvällisempää tutkimista esimerkiksi androidin natiivin Sähköpostisovelluksen ja Gmail sovelluksen eroihin.

   • Kairaaja

    Anteron natiivi nyt on ihan paska ja toiseks kaulana apple boysta ;)

    • Jesse

     Jaa. En kyllä keksi nyt ihan heti mikä androidin natiivissa on niin paskaa. Simppeli jatoimiva omasta mielestä. En tiiä sitte mitä alustaa käytät, kenties wp? Tuskin se softan laatu siellä paljon parempaa on

   • Sk

    Kairaajahan on kaukana iOS-käyttäjästä. Eipä siis syytellä.

 3. Samppalinna

  Oli Androidille aikaisemmin tällainen ja on vieläkin. Sovellus nimeltä sähköposti (email) osaa useamman sähköpostilaatikon samanaikaisen käytön. Gmail sovellus ei aikaisemmin tukenut kuin Gmail – tiliä. Joten on pitäny idioottimaisesti olla erikseen ohjelma Gmailiin ja toinen kaikkeen muuhun. Onneks tää nyt sit korjaa ton ja alkaa pärjäämään vain yhdellä ohjelmalla.

 4. SJL

  Hyvin tuo on jo useamman vuoden tukenut useampaa sähköpostia. Aiemmin vaan piti olla Gmail laatikoita.

 5. make

  Se hyvä puoli tässä on, että GMail sovellus päivittyy huomattavasti useammin kuin alustan vakio mailisofta, jonka päivitykset puolestaan riippuvat ihan rautavalmistajasta. Esimerkiksi vanhaan tablettiin ei oo tullut firmispäivityksiä varmaan pariin vuoteen enää.

 6. Tuuma

  Tarkoittaako tämä nyt myös sitä, että näin google pääsee skannaamaan myös muiden postilaatikoiden postit?

Tuoreimmat jutut