Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:ltä uusi ratkaisu puhelinten lataamiseen – jopa 40 prosenttia normaalia nopeammat latausajat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC Desire 820Niin kauan kuin modernit älypuhelimet ovat olleet markkinoilla, on akkukesto ollut puhelimissa enemmän tai vähemmän suuri ongelma. Asiaa on yritetty ratkaista jos jonkinlaisilla viritelmillä ja kaikkea paremmista latureista mukana kuljetettaviin vara-akkuihin on nähty markkinoilla.

htc-rapid-charger

HTC:n uusi Rapid Charger 2.0 -laturi.

Viimeisimpänä valmistajana älypuhelinten energiaongelmaa on lähtenyt ruotimaan HTC, joka on vasta esitellyt uuden Rapid Charger 2.0 -laturinsa. Uusi laturi pohjautuu siruvalmistaja Qualcommin jo aiemmin esittelemään Quick Charge 2.0 -teknologiaan ja laturin pitäisi ladata puhelinta jopa 40 prosentti normaalia nopeammin.

Positiivisesti HTC:n Rapid Charger 2.0:n kehitystyö on jo loppusuoralla, eikä laitteen kauppoihin tuloa tarvitse odottaa pitkään. Myynnin on tarkoitus alkaa lähiaikoina Yhdysvalloista, jonka jälkeen laturin voidaan olettaa tulevan kauppoihin myös muilla markkina-alueilla.

Tällä hetkellä uutta laturia tukeviksi puhelimiksi on ilmoitettu HTC One (M8), HTC One Remix, HTC One (E8) ja HTC Desire Eye. Laturi toimii myös muissa älypuhelimissa, mutta vain edellä mainitut puhelimet latautuvat luvatulla 40 prosentin extra-vauhdilla. Rajoitettu laitetuki onkin todennäköisesti uuden laturin suurin ongelma, mutta myös laajemmalla tuella varustettuja pikalatureita on tulossa markkinoille tulevaisuudessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. mooses80

    Voisko joku kertoo mikä mallia noi kuvassa olevat htc luurit ? Ja koska tulee myyntii?

Tuoreimmat jutut