Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sponsoroitu video: Philips Ambilight TV vie katselukokemuksen uudelle tasolle Android-televisioilla

Philips AmbilightPhilipsin Ambilight-sarjan televisiot tekevät olohuoneesta osan katselukokemusta, kun television takana sijaitsevat valot laajentavat kokemusta ruudun ulkopuolelle. Valot säätyvät ja vaihtavat väriä televisioruudulla näkyvän kuvan mukaan, jolloin kuva näyttää laajemmalta ja saa katselijan uppoutumaan mukaan ohjelmaan.

Philipsin ohuet, kapeilla kehyksillä varustetut 9000-sarjan UHD-televisiot tarjoavat nelinkertaisen määrän pikseleitä tavanomaiseen Full HD -televisioon nähden. Television resoluutio on peräti 3840×2160 pikseliä ja kuva on uskomattoman tarkka. Mikä parasta, Philipsin Perfect Pixel Ultra HD -tekniikka muuttaa minkä tahansa televisiolle syötettävän kuvasignaalin UHD-tarkkuuteen, eli myös vanhat DVD:t ja tavanomainen TV-lähetys muuttuvat ennennäkemättömän tarkoiksi ja selkeiksi. Myöskään nopeasti liikkuva kuva esimerkiksi urheilulähetyksissä tai toimintaelokuvissa ei jää näkemättä, kiitos 1000 hertsin Perfect Motion Rate Ultra -tekniikan, joka näyttää nopealiikkeisen kuvan sulavana.

Philips Ambilight

Philipsin uudet, älykkäät 9100-sarjan Ambilight-televisiot toimivat Googlen Android-käyttöjärjestelmällä, mikä tarkoittaa, että niihin on ladattavissa myös Android-sovellusten parhaimmistoa, kuten Chrome-selain, YouTube, Netflix, Google Movies ja Google Music sekä yhteisösovellukset, kuten Facebook ja Twitter suoraan Google Play Store -sovelluskaupasta. Lisäksi tarjolla on Philipsin oma Cloud TV, joka tuo tarjolle satoja kansainvälisiä kanavia. Cloud Explorer taasen tuo Dropboxin televisioon, ja mahdollistaa sinne tallennettujen kuvien ja videoiden katselun omalta TV-ruudulta.

Philipsin älytelevisioita pystyy ohjaamaan kätevästi niiden omien, fiksujen kaukosäätimien lisäksi myös älypuhelimeen asennettavalla MyRemote-sovelluksella, joka on tarjolla niin iOS- kuin Android-laitteillekin. Lisäksi Ambilight-valaistusta voi laajentaa televisiota pidemmälle, jos käytössä on Philipsin Hue-valaistus, jonka kirkkautta ja värisävyjä voi säätää älypuhelimella tai tabletilla. Philips Hue -valaistuksen voi halutessaan asettaa toimimaan yhdessä Ambilight-television kanssa, jolloin koko olohuoneen valaistus muovautuu televisio-ohjelman mukaan.

Philips juhlistaa nyt Ambilight-sarjan televisioitaan uuden, näyttävän Afterglow-videokampan kanssa. Upealla videolla mäenlaskun taidokkaat ammattilaiset Chris Benchetler, Daron Rahlves, Pep Fujas ja Eric Hjorleifson vievät Ambilight-kokemuksen Alaskan ja Brittiläisen Kolumbian puuterilumen peittämille rinteille. Video osoittaa hienolla tavalla, kuinka valaistus voi muuttaa kokemuksen täysin.

Artikkeli tehty yhteistyössä Philipsin kanssa

 

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. hansu

  Maksettu mainos?

  Sisältää lisäksi android virukset ja haittaohjelmat, sekä lukuisat tietoturva-aukot. Miks ihmees kukaan haluaa Skypeä tvhen?

  • Wasd

   Vinkki: VIRUKSIA on vain Microsoftin Windows käyttöjärjestelmille.

 2. dieappleandmicrosoft

  Joo on kyllä tosiaankin maksettu juttu

 3. dieappleandmicrosoft

  Siis mitä järkeä täällä on tehä tälläistä Hei haloo. Herätkää siellä mobiili.fi:ssä

 4. suolaaka

  Eikö vilipsin pitäny lopettaa telkkarien teko? Vilipsin edustaja vois kommentoida kun kuitenkin käytte tsekkaamassa onko artikkeli saanut kommentteja.

  • akzuh

   Kummasti niitä löytyy esim expertin hyllyiltä.

Tuoreimmat jutut