Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalainen startup: Lovented – kuvanjakopalvelu tarjoaa mahdollisuuden voittaa kuvilla rahaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suomalainen kuvanjakopalvelu

Suomalainen kuvanjakopalvelu Lovented

Mitä tarjoatte ja kenelle?

Tarjoamme globaalin kuvanjakopalvelun, jossa ihmiset voivat voittaa rahaa kuvilla. Palvelussa käyttäjillä on mahdollisuus osallistua lukuisiin kuvakilpailuihin, suosituin kuva voittaa aina rahaa. Palvelu on käyttäjille ilmainen, eikä kilpailuihin ole pakko osallistua. Palvelu on suunnattu kaikille yli 13 vuotiaille, joilla on mobiililaite tai pääsy internettiin – ja halu voittaa rahaa kuvillaan.

Yrityksen nimi:  Lovented Oy

Perustettu: elokuu 2013

Omistus: Kaius Meskanen, Matti Ketolainen, Tommy Eklund, Jari Warpenius, Nico Hämäläinen

Toimipaikat: Helsinki

Henkilöstön määrä: 6

Miten saitte idean tehdä tämän?
Saimme idean pohtiessamme miten käyttäjiä voisi palkita paremmin kauniista kuvistaan. Lisäksi mietitmme, miten kuvia jakamalla voisi saada rahaa. Yhdistimme nämä kaksi elementtiä ja näin syntyi Lovented. Kehitimme ideasta konseptin ja aloitimme koodauksen.

Miten erotutte joukosta?
Palvelumme tarjoaa alkuvaiheessa rahapalkintoja sekä julkisuutta suosituimmille kuville ja seuraavassa vaiheessa video- sekä muille jaetuille tuotoksille. Vastaavaa rahaa jakelevaa palvelua ei ole tarjolla.

Miten teette tästä liiketoimintaa?
Brändit luovat profiileja Lovented:iin ja julkaisevat monenlaisia kilpailuja. Saamme oman katteemme tästä ja tarjoamme isoille brändeille premiumpalveluita. Lisäksi normaalikäyttäjät voivat luoda kilpailuja, joista Lovented ottaa pienen katteen.

Millaista menestystä olette saavuttaneet?
Monet suuret suomalaiset sekä kansainväliset brändit ovat erittäin kiinnostuneita palvelustamme ja haluavat käyttää sitä välittömästi julkaisun jälkeen. Myös mediatoimistot haluavat käyttää Lovented:ia kampanjottensa yhtenä työkaluna.

Miten olette nousseet nykytilanteeseen?
Emme voi vielä väittää nousseemme mihinkään mutta olemme luomassa hyävstä ideasta toimivaa konseptia, joka otetaan brändipuolella vastaan erittäin hyvin ja ihmiset pääsevät voittamaan rahaa ilmaiseksi. Tiimimme on mahtava ja se luo uskoa. Tästä on hyvä lähteä.

Mikä on ollut suurin kohtaamanne haaste?
Suurin haasteemme on näin valtavan softan luominen pienellä tiimillä. Olemme tehneet tiukkoja ratkaisuja ja pysyneet tarkassa fokuksessa päästäksemme julkaisuvaiheeseen.

Mikä on paras neuvo, jonka olette saaneet?
Pitää sijoittajat loitolla mahdollisimman pitkään.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?
Kehitämme Lovented:ia täysillä koko vuoden 2015 ja hiomme siitä kaikkien aikojen kilpailualustan, johon on tulossa täysin ennen-näkemättömiä ominaisuuksia, joille olemme havainneet selkeän tarpeen käyttäjien ja brändien puolelta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Nrde

  Aika paljon kirotusvihreitä, mutta onnea jäbille.

 2. hansu

  Mitä käyttäjä hyötyy ko. palvelusta, kuin pelkän mahdollisuuden voittaa jotain?
  Mitä ko. yritys tekee käyttäjien kuville, myy parhaat eteenpäin?

  • hansu:
   Kiitos asiallisista kysymyksistänne.

   Ensisijaisesti haluamme tarjota helpon ympäristön järjestää erilaisia online kilpailuja, joista käyttäjät voittavat palkintoja maksamatta siitä mitään.

   Käyttäjille tarjotaan pian julkaisun jälkeen uudenlaista viihdettä kuvien parissa, jollaista ei ole vielä koskaan aikaisemmin toteutettu. Julkaisupäivään 18.11. mennessä saamme liveksi kattaven peruspaketin, johon lisäämme ominaisuuksia nopealla aikataululla. Jos aihe kiinnostaa, pyydän seuraamaan kärsivällisesti vuodenvaihteen ja alkuvuoden kehityksemme.

   Kilpailuja järjestävä yritys saa oikeudet voittokuvaan palkintoa vastaan. Syntyvää kuvamassaa voi näyttää suoraan palvelumme kautta, mutta omistus ei siirry kenellekään. Käyttäjä voi myöhemmin poistaa kuvansa palvelusta halutessaan.

   • hansu

    No, jään uteliaana seuraamaan tilannetta.

Tuoreimmat jutut