Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia laittoi HERE-sovelluksen jakoon kaikille Android-käyttäjille – näin saat sen puhelimeesi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HERE-logoHERE-karttasovelluksen Android-versio julkaistiin Samsungin sovelluskaupassa lokakuun alkupuolella. Nyt Nokialta on ilmoitettu, että suuren kysynnän vuoksi sovellus tuodaan saataville myös muille Android-laitteille. Kyseessä on kuitenkin edelleen beta-versio, eli sovellusta parannellaan ja viimeistellään kaiken aikaa.

HERE-tiimi kertoo saaneensa Samsung-julkaisun jälkeen paljon hyödyllistä palautetta Android-versiostaan. Sovelluksesta on löydetty muun muassa ääniohjeistukseen ja välimuisteihin liittyvä ongelma, joka korjataan piakkoin.

HERE-sovelluksen Android-version voit ladata omalle puhelimellesi täältä. Sovellus ladataan apk-tiedostona joko PC:llä tai mobiililaitteella. Kun tiedosto on puhelimen muistissa, sen voi asentaa minkä tahansa resurssienhallintasovelluksen avulla, kunhan laitteen asetuksissa on sallittu Google Playn lisäksi myös tuntemattomat sovelluslähteet. Tarkemmat kohta kohdalta etenevät asennusohjeet löydät täältä.

HERE-kartat vaativat puhelimelta vähintään Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmäversion. Tämän lisäksi vahva suositus kuitenkin on, että laitteessa olisi vähintään yksi gigatavu RAM-muistia ja että sen näytön koko olisi neljän ja kuuden tuuman väliltä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jonne

  Näkee, että Noksulle on älypuhelimet ja Android vielä vähän uutta. Symbianissa etsittiin .sis paketteja verkosta ja siirrettiin ne työläästi erillisohjelmalla puhelimeen asennusta varten. Nokia X:ään värkkäsivät jotain ihme omaa sovelluskauppaa. Nyt pitäisi taas latailla .apk tiedostoja jostain..
  Joku voisi kertoa niille, että sovellusten jakamiseen on olemassa helppo ja hyvä Play-kauppa. Pari klikkausta ja käyttäjä saa softan puhelimensa.

  • RV770

   Jonne
   Eköhän se play kauppaan tule kun on valmis.tuskin haluavat tahria karttojen mainetta laittamalla keskeneräinen appsi jakoon play kauppaan.

   • Vera

    Miksi julkaisevat keskeneräistä appsia ollenkaan? Tekisivät valmiiksi niin kuin muutkin.

    • amoled

     Suuren kysynnän vuoksi.

 2. Hena

  Ei näy asentuvan tabletille (Galaxy Tab 3 7.0). Saas nähdä tuleeko tableteille oma versio aikanaan…

 3. amoled

  Mulla ainakin toimi nyt Tab S :O

 4. Paroni

  No eipä toimi Lollipopissa. Kunnon sunnuntaikoodarit taas vauhdissa.

 5. 4G

  Minulla asentui ja toimii ongelmitta HERE kartat Sony Experia 2 ja One Plus One puhelimissa.

 6. k374ne

  Testiversiohan tämä vasta on eli hyvä, että kokeilette ja kerrotte ongelmat sekä puutteet. :) Sen jälkeen tota vähän kehitellään eteenpäin ja latailen sen sitten vasta itse ;)

Tuoreimmat jutut