Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäinen Dual-SIM-Lumia nyt saatavilla Suomessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Lumia 630, eri väreissä @evleaksin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa

Kahdella SIM-korttipaikalla varustetut niin sanotut Dual-SIM-puhelimet ovat jo pitkään olleet suosittuja etelän maissa, ja nyt ensimmäinen Dual-SIM-toiminnolla varustettu Lumia on saavilla myös Suomessa. Kyse on jo aiemmin keväällä julkaistusta Lumia 630 -mallista, josta on tänään saatu kauppoihin uusi kahdella SIM-korttipaikalla varustettu versio.

Tänään julkaistu malli on teknisiltä tiedoiltaan alkuperäistä Lumia 630:tä vastaava, mutta värivaihtoehtoja on aiemman neljän sijasta yksi. Vihreä, valkoinen ja oranssi ovat tippuneet väriskaalasta pois, ja kahdella SIM-korttipaikalla varustettu Lumia 630 on saatavilla pelkästään mustana.

Koska uuden Lumian ominaisuudet ja ulkomuoto vastaavat lähes täysin keväällä julkaistua sisarmallia, kannattaa puhelimen ostoa harkitsevien käydä lukemassa mobiili.fin aiempi Lumia 630 -arvostelu. Nyt julkaistun Dual-SIM-mallin pitäisi olla myös saman hintainen kuin normaalin Lumia 630:n, mutta huolimatta yhteisestä 165 euron suositushinnasta, näyttävät monet kaupat myyvän uutuutta hieman alkuperäistä kalliimmalla hinnalla.

Itse puhelimen toiminnasta Microsoft kertoi blogissaan sen verran, että Lumia 630 käyttää micro-SIM-kortteja. Kummankin SIM-kortin voi puhelimessa nimetä haluamallaan tavalla ja liittymien välillä vaihtamisen pitäisi onnistua helposti. Molemmille liittymille voi asettaa myös oman kuvakkeen aloitusnäyttöön, jolloin kumpaakin liittymää koskevat tiedot näkyvät omissa ruuduissaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. james

    juu huomasin dna verkkokaupassa viikonloppuna.

  2. masa

    Tilasin Kiinasta pari kuukautta sitten. Toimii hyvin. Dual-Sim toiminnot on toteutettu erinomaisesti.

    Toivottavasti Microsoft tuo pian dual-simit myös preemio-malleihin. Kamera voisi nimittäin olla parempi kuin tässä mallissa.

Tuoreimmat jutut