Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft ylpeänä – yli 22 uutta Windows Phone -laitetta julki tänä vuonna

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoftin logoMicrosoft on koonnut yhteen IFA-messujen ja koko tämän vuoden saldoa Windows Phone -alustan näkökulmasta. Microsoftin omien Lumia-puhelimien lisäksi maailmalla on nähty lukuisia uusia Windows Phone -valmistajia sekä heidän uutuuslaitteitaan. Microsoftin mukaan yhteistyökumppanit ovat tämän vuoden helmikuun jälkeen esitelleet yli 22 uutta Windows Phone -laitetta.

Joukossa on siis useita tuttuja tapauksia, kuten Lumia 730, Lumia 830 ja HTC:n Android-lippulaivan ulkonäöllä varustettu One (M8) for Windows. Suurin osa tämä vuoden Windows Phone -julkistuksilta on kutenkin tullut monelle suomalaiselle tuntemattomammilta valmistajilta, kuten Kazam, BLU, Yezz, Archos ja NGM eli New Generation Mobile.

NGM eroaa joukosta uusimmalla julkistuksellaan, sillä kyseinen puhelin on tehty yhteistyössä kuuluisan Harley-Davidson-moottoripyörävalmistajan kanssa. NGM Harley-Davidson -puhelin suuntaa muiden NGM-laitteiden tapaan pääasiassa Italian markkinoille.

NGM Harley-Davidson on eräs tämän vuoden Windows Phone -uutuuksia

NGM Harley-Davidson on eräs tämän vuoden Windows Phone -uutuuksia

Listauksensa lopussa Microsoft kiittelee yhteistyökumppaneitaan, joiden määrä on tänä vuonna kasvanut 14 laitevalmistajalla. Yhtiön mukaan uudet julkistukset ovat hieno lisä Windows Phone -perheeseen, joka tarjoaa laajan kattauksen värejä, ominaisuuksia ja hintaluokkia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Zen

  Kummallinen ylpeydenaihe kun laitevalmistajille joudutaan maksamaan tukisummia ja alusta markkinaosuus on siinä 2,5% paikkeilla. Vielä vuosi-pari niin koko WP on kupattu.

 2. HH

  Niin monta laitetta ja niin pieni markkinaosuus. Aika vähän on myynyt per laite.

 3. Matti

  Mites se laatu ja määrä nyt menikään?

 4. hansu

  Tuossakin erikois puhelimessa on erikois Snapdragon 400 joka ei säväytä erikoisuudestaan huolimatta millään rintamalla enää

Tuoreimmat jutut