Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ascend Mate7 on Huawein uusin jättipuhelin – ”Maailman nopein sormenjälkiskanneri”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei lähtee kilpailuun uunituoreen Samsung Galaxy Note 4:n kanssa uudella julkistuksellaan. IFA-messuilla yhtiö on tänään esitellyt Ascend Mate7:n, joka pakkaa kookkaan kuuden tuuman näytön todella kompakteihin kuoriin.

Näytön koon vuoksi Ascend Mate7 on kookkaampi kuin Galaxy Note 4, pienistä 2,9 millimetrin näytönreunuksistaan huolimatta. Samalla se on kuitenkin ohuempi, vain 7,9 millimetriä. Laitteen paino on 185 grammaa, kiitos alumiinisen rakenteen.

Näytön tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä, mikä tekee pikselitiheydeksi 368 pikseliä tuumaa kohti. Sisällä hyrrää valmistajan oma järjestelmäpiiri, HiSilicon Kirin 925, josta löytyy Huwein mukaan neljä 1,8 gigahertsin ydintä, neljä 1,3 gigahertsin ydintä ja yksi 230 megahertsin ydin. Kyseessä on siis eräänlainen 8+1 ytimen arkkitehtuuri. Lisäksi puhelimesta löytyy versiosta riippuen joko 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia, 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 4100 milliampeeritunnin akku.

Laitteen takana on sekä 13 megapikselin kamera että uusi sormenjälkitunnistin. Huawein mukaan laite avautuu sormenjäljen lukemalla alle yhdessä sekunnissa, jopa märällä sormella, ja yhtiö vakuuttaakin lukijan olevan alansa nopein. Puhelimen käyttöjärjestelmä on Android 4.4 KitKat tuettuna Huawein omalla Emotion UI 3.0 -käyttöliittymällä.

Ascend Mate7 tulee saataville kolmessa värissä: musta, hopea ja kulta. Versiosta riippuen puhelimen suositushinta on joko 499 tai 599 euroa.

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7 kultaisena

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7 mustana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jonnepo

    Edullinen tehopakkaus

  2. Pukki...

    Aika hauska huomata muilla idän firmoilla alkaa olla jo paremmat kopiokoneet kuin Sampalla :)

  3. Matias

    Aika hyvännäköinen pakkaus tulossa. Onko mtietoa milloin olisi Euroopan markkinoilta saataavilla?

Tuoreimmat jutut