Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kesäkuvakilpailun finalistit ovat selvillä – äänestä parasta kuvaa ja voit voittaa Nokian Bluetooth-kaiuttimen

Nokia Lumia 1020

Tykätyimmän kuvan ottaja voittaa Nokia Lumia 1020 -älypuhelimen

Mobiili.fin kesäkuvakilpailun ensimmäinen osa loppui viime viikolla ja toimitus on nyt valinnut kilpailun finalistit. Taso oli niin korkea, että aiemmista suunnitelmista poiketen olemme valinneet 12 kuvaa finaaliin. Näistä komeista kuvista te, rakkaat lukijat, voitte äänestää lopullisen voittajan.

Äänestys tapahtuu Mobiilin Facebook-sivulla. Voit antaa äänesi mielestäsi parhaalle kesäkuvalle tykkäämällä siitä. Mikään ei varsinaisesti estä tykkäämästä useammasta tai vaikka kaikista kuvista, mutta lempikilpailijasi voiton varmistat toki parhaiten äänestämällä vain yhtä kuvaa. Finalistikuvat löydät täältä.

Finalistikuvia saa tietysti kommentoida ja jakaa vapaasti, mutta näillä toimilla ei ole suoraa vaikutusta voittajan valintaan. Ainoastaan tykkäykset ratkaisevat.

Nokia MD-12 -kaiutin

Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan langaton Nokia MD-12 -pikkukaiutin.

Äänestysaikaa on sunnuntaihin 31. elokuuta asti. Viimeiset mukaan laskettavat äänet voi siis antaa tuona päivänä. Päivän vaihtuessa laskemme äänet ja eniten tykätyn kuvan ottaja voittaa upealla kameralla varustetun Lumia 1020 -älypuhelimen. Bonuksena arvomme myös kaikkien äänestäjien kesken Nokia MD-12 Bluetooth-kaiuttimen, jonka arvo on noin 40 euroa. Äänestäminen kannattaa siis monestakin syystä!

Toivotamme kaikille onnea kilpailuun!

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jarppi

  Epäreilua. Miks mua syrjitään ja kaikkia muita kanssa joilla ei ole Facebookkia. En voi äänestää kuvia kesä kisassa ja voittaa langatont kaijutinta. On paljon muitakin sivuja joihin voi vain liittyä Facebook tunnuksella eikä muu rekiatöröityminen käy.

 2. samaa mieltä

  En tee facee se on vissi ja varma. Muuten kyllä osallistusin mielellään.

 3. Fandroid

  Jatkoon valitut kuvat on taittu valita enempi ”laitteiden” kuin otettujen kuvien perusteella. No kilpailun järjestäjä tekee niin kuin haluaa.
  Ihmiset olivat ladanneet tosi hienoja otoksia ja nämä jatkoon päässet ovat kyllä huonoimpia otoksia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
  Moni varmaan hieraisi simmujaan kun näki jatkoon päässeet otokset.

  ”Thumbs up”

 4. Hena

  Hohhoh.. kylläpä ihmiset jaksaa valittaa pienestä! Miten monet voivatkaan ottaa kilpailun niin tosissaan että tekevät paljon melua tyhjästä…

  Lykkyä tykö omasta puolesta finalisteille.

 5. GalaxyS3

  Ärsyttää että kuvia ei edes näe ilman faceboockia…

 6. hansu

  En halua kaiutinta, mutta olisin halunnut äänestää kivaa ludetta…
  Miks pitää olla facebook?

 7. Niko Haikala

  Pahoittelumme kaikille, jotka FB-kieltäytyjinä eivät tällä kertaa pääse äänestämään. Palvelussa on monia etuja, kuten kuvien esillelaiton helppous ja profiilit, jotka automaattisesti estävät yhtä henkilöä äänestämästä samaa kuvaa useita kertoa.

  Näistä syistä päädyimme järjestämään kilpailun Facabookissa – ainakin tällä kertaa. Mikäli sinulla ei ole FB-tiliä, voit toki aina pyytää jotakuta tuttavaasi äänestämään lempikuvaasi sinun puolestasi. :)

 8. hansu

  ”profiilit, jotka automaattisesti estävät yhtä henkilöä äänestämästä samaa kuvaa useita kertoa”
  Eikös tuota voi kiertää luomalla useita tunnuksia?
  Itsellänikin niitä oli, vaikka vain yhtä periaatteessa käytin aktiivisesti, kunnes jokin aika sit sen poistin muiden ohella.

Tuoreimmat jutut