Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kilpailu: Nappaa kesäkuva mobiililaitteella ja voita Lumia 1020!

Nokia Lumia 1020

Kesäkuvakilpailun palkintona Nokia Lumia 1020

Suomen kesä on säiden puolesta lähtenyt viimein täysillä käyntiin. Tämän kunniaksi Mobiili.fi starttaa kesäkuvakilpailun, jossa yksi onnekas lukija voi voittaa ikioman Lumia 1020 -puhelimen. Ohjeet, säännöt ja aikarajat löydät alta. Onnea kilpailuun!

Mitä teen?

Ota mahdollisimman näyttävä, kesäaiheinen valokuva. Siinä voi komeilla luonto, sinä ja kaverisi, jokin kesäinen aktiviteetti tai paljon muuta! Pidäthän kuvan sisällön kuitenkin siistinä: alastomuutta tai muuta sopimatonta sisältäviä kuvia emme ota kilpailuun mukaan.

Lisäksi kuva on otettava jollain mobiililaitteella, johon tässä yhteydessä laskemme älypuhelimet ja tabletit. Laitteen kameran sisältämien kuvaustilojen hyödyntäminen on luonnollisesti sallittua, mutta laukaisimen painalluksen jälkeen kuvaa ei saa enää muokata. Ainoana poikkeuksena on kuvan uudelleen rajaus. Rajaaminen ei sinänsä vaikuta kuvan laatuun, eikä meillä ole mitään keinoa varmentaa, mitkä kuvat ovat rajattuja, joten sallimme tämän työkalun kaikille kilpailijoille. Muistathan kuvan palautuksen yhteydessä kertoa, millä laitteella kuva on otettu.

Minne palautan kuvani?

Kilpailuun osallistumiseksi sinun täytyy tehdä vain kaksi asiaa:

 1. Tykkää Mobiili.fistä Facebookissa.
 2. Julkaise kuvasi Mobiili.fin sivulla Facebookissa. Muista kirjoittaa viestiksi kuvan oheen, millä mobiililaitteella kuva on otettu.

Kuvan voi julkaista joko tietokoneella tai useimpien Facebook-mobiilisovellusten kautta.

Mihin mennessä toimin?

Kilpailuun osallistuvat kuvat on julkaistava viimeistään perjantaina 15. elokuuta. Kisa-aikaa on siis noin kuukausi. Tämän jälkeen Mobiili.fin toimitus valitsee kaikkien osallistujien joukosta 10 parasta kuvaa. Nämä kuvat laitetaan näkyviin Facebook-sivuillemme ja niiden joukosta te, hyvät lukijat, voitte äänestää oman suosikkinne. Kilpailun voittaa eniten tykkäyksiä kerännyt kuva.

Palkintona voittajalle lähtee upea, 41 megapikselin PureView-kameran omaava Lumia 1020 -älypuhelin. Jatkossa niin kesä- kuin muidenkin kuvien ottaminen onnistuu siis kilpailumme voittajalta hienosti.

Tsemppiä vielä kaikille kilpailuun! Odotamme innolla, millaisia kesäkuvia lukijamme saavat aikaan.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Overlord

  Monellako kuvalla kilpailuun saa osallistua? Yhdellä ainokaisella vai onko sallittua laittaa useampaa kuvaa, jotta vältetään turhat kömmähdykset..

  • Niko Haikala

   Halutessaan voi osallistua useammallakin kuvalla. Liiallisten ruuhkien välttämiseksi toivomme kuitenkin kunkin osallistujan rajoittavan yrityksensä enintään noin kolmeen kuvaan.

   Lisäksi finaalikymmenikköön otetaan ainoastaan yksi kuva per osallistuja.

 2. No Facebook

  Entä, jos ei käytä Facebookia, mutta haluaa osallistua. Voisiko osallistua esim. Instagramilla?

  • Niko Haikala

   Ikävä kyllä meidän täytyy keskittää kisakuvat selkeästi yhteen paikkaan ja Facebook on valittu tähän tarkoitukseen sen yleisyyden vuoksi. Mikäli Facebook-tiliä ei löydy, voi hätätilassa pyytää vaikka kaveria hoitamaan kuvan julkaisun. Kunhan teille on keskenänne selvää, kenelle mahdollinen palkinto menee, tietysti. :)

 3. eemil

  Saako kuva olla muokattu esim. Lumian Nokia Creative Studio -sovelluksella?

  • Niko Haikala

   Kuvien muokkaaminen ei tällä kertaa ole sallittua. Haasteena on pyrkiä mahdollisimman hyvään lopputulokseen vain laitteen kameraa käyttämällä. :)

 4. mobi

  Onko kuvan pakko olla juuri tältä kesältä?

  • Niko Haikala

   Mehän emme voi kuvan ottoajankohtaa millään lailla todentaa, joten vanhatkin kuvat käyvät toki, kunhan kuva täyttää kilpailun muut ehdot. Silti, toivomme kyllä kilpailun aktivoivan teitä ottamaan nimenomaan uusia kuvia laitteillanne. :)

 5. voittaja-ainesta?

  Taisi Mobiili jo löytää suosikkinsa…?

  • no jepa

   Siltä näköjään vaikuttais…

 6. Hmm.

  Pitääkö kuvan koko olla alkuperäinen (jättisuuri), vai voiko pienentää? Ilmeisesti monia oli pienennetty.

  • Erno Konttinen

   Kuvaa saa ottohetken jälkeen rajata haluamallaan tavalla – kuitenkin kaikki muu muokkaus on kielletty.

 7. Asd

  Tuntuu jotenkin epäreilulta kun kilpailuun on osallistunut ihmisiä lumia 1020:llä otetuilla kuvilla. Mikä logiikka siinä on? Palkintona on lumia 1020 niin miksi osallistua jos omistaa jo sen.. Toivon että finaalissa ei näkyisi lumia 1020:llä otettuja kuvia :/ Saattaa tosin olla mahdotonta mobiilille järjestää asiaa näin

Tuoreimmat jutut