Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vielä ehdit! Kesäkuvakilpailumme päättyy tänään – äänestys ensi viikolla

Nokia Lumia 1020 + Camera Grip

Nokia Lumia 1020 + Camera Grip

Starttasimme reilu kuukausi sitten Mobiili.fin kesäkuvakilpailun. Tarkoituksena oli ottaa mahdollisimman näyttävä, kesäinen kuva mobiililaitteella. Tänään on viimeinen päivä, jolloin otamme kuvia mukaan kilpailuun, joten vielä ehdit lähettää Facebook-sivuillemme mahtavan kesäkuvan. Palkintona meillä on huippulaadukkaalla kameralla varustettu Nokia Lumia 1020 -älypuhelin.

Kesäkuvakilpailu osoittautuikin yllättävän suosituksi ja Facebook-sivuillamme onkin julkaistu noin 200 kuvaa koskien kilpailua. Kilpailun tasokin on ollut todella hyvä ja toimituksessa olemme saaneet nauttia hienoista kesäkuvista.

Ohjeet kesäkuvakilpailuun löydät aiemmista jutuistamme. Nyt viikonlopun aikana toimituksestamme koostuva raati valitsee kymmenen parasta kesäkuvaa, jonka jälkeen te lukijat astutte kuvaan. Julkaisemme parhaat kuvat ensi viikon aikana uudestaan Facebook-sivuillamme, jonka jälkeen te voitte äänestää mielestänne parasta kuvaa tykkäämällä kuvasta. Eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa Lumia 1020 -älypuhelimen.

Hienoja kuvia on siis kilpailuun tullut – vielä kuitenkin niitä ehtii tulla lisää! Nyt on viimeiset hetket käsillä.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut