Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vielä viikko aikaa osallistua kilpailuun ja voittaa Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 takaa valkoisena ja keltaisena

Nokia Lumia 1020 takaa valkoisena ja keltaisena

Aloitimme Mobiili.fissä 14. päivä heinäkuuta kesäkuvakilpailun, jossa tarkoituksena on napata mahdollisimman hieno kesäkuva mobiililaitteella. Ja mikä parasta, voit voittaa Nokia Lumia 1020 -älypuhelin. Vielä on siis viikko aikaa osallistua kesäkuvakilpailuun. 15. päivän jälkeen palautettuja kuvia emme enää hyväksy. Kerrataanpa vielä säännöt:

 • Ota mahdollisimman näyttävä, säväyttävä ja kesäaiheinen kuva mobiililaitteella – mobiililaitteiksi hyväksymme puhelimet ja tabletit
 • Alastomuutta tai muuta sopimatonta materiaalia emme hyväksy
 • Kuvan muokkaaminen jälkikäteen on kiellettyä rajausta lukuunottamatta. Puhelimen erilaisia kuvaustiloja, kuten Yötilaa, saa käyttää

Kilpailuun osallistumiseksi sinun täytyy tehdä vain kaksi asiaa:

 1. Tykkää Mobiili.fistä Facebookissa.
 2. Julkaise kuvasi Mobiili.fin sivulla Facebookissa. Muista kirjoittaa viestiksi kuvan oheen, millä mobiililaitteella kuva on otettu.

Toivomme, että sama henkilö ei lähettäisi yli kolmea kuvaa kilpailuun. Kuitenkin finaalikymmenikköön valitsemme maksimissaan yhden kuvan per osallistuja. Kilpailuaikaa on siis vielä viikko. Tämän jälkeen Mobiili.fin toimituksesta koostuva raati valitsee kymmenen parasta mobiilikuvaa finaalivaiheeseen. Tämän jälkeen julkaisemme ne uudelleen Facebook-sivuillamme, jolloin päätäntävalta siirtyy teille lukijoillemme. Se kuva voittaa, joka saa eniten tykkäyksiä Facebookissa. Tämän jälkeen otamme yhteyttä voittajalle henkilökohtaisesti. Microsoft on lahjoittanut meille Nokia Lumia 1020 -huippukamerapuhelimen, jonka annamme voittajalle. Tämän jälkeen voi jatkaa hyvien mobiilikuvien napsimista. Vielä ehdit hyvin ottaa kuvan ja lähteä mukaan kilpailuun. Tällä hetkellä kuvia Facebook-sivuillemme on lähetetty jopa 82 kappaletta. Toivottavasti rikomme sadan kuvan rajan!

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. GalaxyS3

  En osallistu koska Facebook. Toinen syy on ettei ole Lumialle tarvetta.

 2. hansu

  Lumia olisi mahtava juttu, mutta olen hiljan poistanut tilini facebookista :/

 3. ihatehtc

  Siis ei kukaan tee millään margariini paketilla mitään. Hei haloo

 4. Sano ei Facebookille

  Ei ole Facebook-tiliä joten en pääse osallistumaan kilpailuun, kiitti vaan.

Tuoreimmat jutut